Depinde cu ce greutati faci daca esti incepator poti face cu 10 kg 8 bucati a cate 4 serii si trepatat cresti greutatea. Daca vrei sa cresti repede incearca danabol e cel mai puternic steroid oral+protectie pentru ficat si de 2 ori pe saptamana sa fugi 20-30 minute! Pentru antebrat iei o gantera 10 kg maxim, iti pui mana pe banca(daca faci la sala) mana trebuie sa fie pusa cu incheietura apoi lasi gantera din incheietura jos si ridici si tot asa cat demulte poti! Sper ca am fost de ajutor
Sunt Gaba27123. Daca eu te-as chema in lupeni si ti-as zice du-te pana in cartieru cutare. si cautal pe ion ai sti? nu, iti spun eu, exact asa ai pus tu intrebarea nu ai specificat de cand faci sala si cum ai evoluat eu ti-am recomandat ceva mai slab daca vrei ceva mai tare incearca anapolon de 50 pastila se ia 1 pe zi timp de 3 luni dupa aia 3 luni pauza bine inteles+protectie si fuga cum ti-am specificat in raspunsul anterior si nu te crede smeu ca eu ti-am raspuns destul de clar si frumos incerc sa te ajut.Din cate am vazut ce ai scris daca nu sti cum sa faci biceps si antebrat esti incepator nu te arunca la greutati mari din prima. treptat iar la ultima serie orice faci brat, biceps, triceps, umeri, etc... pune cu 5-10 kg in + si forteaza maxim 2 bucati si tot asa crescand greutatea.Multumesc.
La biceps faci flexii cu bara Z din picioare
flexii cu gantera pe genunchi
flexii ciocan(ciocanele )
faci 10-12 repetari pe serie si faci 4 serii. Pentru antebrat cel mai in dicat este sa-ti iei un maner de care strangi.