De ce zilnic, muschii se dezvolta in zilele de pauza
antrenament zilnic = antrenament de COPIL MIC firav
E un antrenament prea simplu ala... fa-l de 2 ori.
Dar nu faci 6 pack cu antrenament, daca asta vrei.
Pai as vrea sa fac 6 pack dar arata-mi un video pentru incepatori.Am 16 ani si vreau sa imi dezvolt abdomenul.
De 5 ori pe saptamana. De preferat ar fi sa ai cele doua zile de pauza separat. De ex: faci luni si marti, miercuri liber, faci joi vineri si sambata, duminica liber. Sunt sigura!
6 pack se face din alimentatie. Alimentatia conteaza 90 %, exercitiile conteaza un amarat de 10 %. Si singurele exercitii care merita sunt cele tip CARDIO ( alergat, inot, bicicleta, etc. ), antrenamente de 1 ora.
In rest : alimentatie fara carbohidrati si cu putine grasimi, doar proteine si fibre.
Vezi aici :
http://www.culturism.ro/......domen.html
Sunt sigura pentru ca am vazut un videoclip cu "tips" facut de Jillian Michaels mai demult si ea insasi a recomandat acest program. Si da, 6 pack se fac in bucatarie, cum spui tu mai sus, dar avand in vedere nivelul de procesare si de modificare al oricarui lucru pe care-l cumperi, esti cam neajutorat daca nu-ti schimbi metabolismul, iar pentru asta exercitiile de forta sunt la fel de importante ca exercitiile de cardio si ce loc mai bun sa-ti dezvolti corpul decat centrul corpului tau, responsabil de postura, de echibru, de corectitudinea tuturor celorlalte exercitii pe care le faci si care antreneaza o gama larga de muschi? Totusi, sunt de acord ca ar trebuie sa adauge catusi de putin forta si pentru alte parti ale corpului si cardio, macar 30 de minute, dar nu sunt de acord cu renuntarea la carbohidrati si axarea excesiva pe proteine, that's bullcrap, mister experince! Sanantatea inseamna echilibru.
anonim_4396 întreabă: