Ce anume repeti de 20 de ori a cate 3 serii? Oricum, pentru a nu ingreuna cresterea, iti recomand mai mult lapte, dimineata si seara.
Si legat de antrenament :
- in fiecare zi = aberatie de copii mici, muschii se dezvolta in zilele de pauza, cel mai eficient e o grupa pe saptamana ( lucrezi tare pieptul si apoi il lasi 6 zile sa creasca, timp in care faci alte grupe )
- lucreaza-ti tot corpul, nu doar piept si putin triceps cu flotari
- mareste periodic greutatile folosite ( chiar si la flotari ), daca lucrezi mereu cu aceeasi greutate e DEGEABA
1.FARA PROTEINE.Suplimentele de proteinele iti pot face rau.Mananca carne si alte produse cu continut proteic.
2. Flotarile lucreaza pieptul, deci nici o problema de crestere.
3.Incearca sa iti dezvolti si celelalte grupe:biceps si triceps(gantere) si abdomen(abdomene si alergat).
Flotarile nu iti opresc cresterea. nu e bine sa iei proteine "artificiale", mi bine ia-le din hrana.
Deci flotarile nu iti opresc cresterea in inaltime. Eu as zice sa incerci mai multe tipuri de flotari si in fiecare saptamana sa urci cate 5 de fiecare. Flotarile nu te ajuta doar sa iti faci piept, dar faci si abdomene si spate
Eu as zice sa bei proteinele cu apa, iti dai seama ca proteinele nu sunt prea bune. Flotarile nu iti opresc cresterea.
Daca le beau cu apa nu sunt asa bune... nu imi vine sa le beau
Ia un supliment proteic cu aroma de ciocolata spre exemplu, ala il poti bea lejer cu apa.
sau daca nici asa nu-ti place, mananca mai multa carne/branza/oua, e acelasi lucru