| Wirusssssssss123 a întrebat:

la mine genetica e proasta ca mi se pune grasime pe picioare mai multa decat pe burta, daca fac genuflexiuni o sa ramana la fel de groase doar ca cu muschi sau o sa si slabeasca? Dau funda

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Inseamna ca esti norocos grasimea de pe burtica duce la infart, cancer, infertilitate

| siriusblack98 a răspuns:

N-au treaba genuflexiunile cu subtierea la picioare. Cand slabesti, slabesti uniform. Tu ai nevoie de o alimentatie corespunzatoare si de cardio.

| Wirusssssssss123 explică (pentru siriusblack98):

Am 64,8kg si 1, 70, cat cardio trebuie sa fac ca sa slabesc vreo 7kg?

| siriusblack98 a răspuns (pentru Wirusssssssss123):

Vreo 2-3 antrenamente pe saptamana este suficient. Dar trebuie sa fii pe deficit caloric ca altfel te antrenezi degeaba. Orcium la 65kg si 1, 70 esti cum trebuie.

| Wirusssssssss123 explică (pentru siriusblack98):

Pai da dar am picioarele destul de mari, ar parea ca joc fotbal dar vreau sa le am putin mai mici

| StefanChriss a răspuns:

Salut! Sa micsorezi din masa de grasime presupune pe langa efort si o dieta corespunzatoare. Este adevarat, daca mananci la fel de mult ca pana acum si faci sport, o sa scada masa tesutului adipos, insa pentru o scadere mai mare este nevoie si de o dieta pe masura! Cu alte cuvinte, fa sport, mananca mai putine calorii ca pana acum, ai grija sa iti indeplinesti necesarul proteic si las-o mai moale cu carbohidratii, mai ales cei din dulciuri procesate, sucuri, fast food etc.

| NarcisIfrim a răspuns:

Salut te sfatuiesc mai bine sa alergi decat sa faci genoflexiuni, pentru ca asa pui masa musculara, cu alergatul slabesti.

| laurentiutirei a răspuns:

Alimentatia este solutia daca vrei sa slabesti treci pe deficit caloric
cauta pe YouTube despre asta si vei gasi