Salut te sfatuiesc mai bine sa alergi decat sa faci genoflexiuni, pentru ca asa pui masa musculara, cu alergatul slabesti.
Salut! Sa micsorezi din masa de grasime presupune pe langa efort si o dieta corespunzatoare. Este adevarat, daca mananci la fel de mult ca pana acum si faci sport, o sa scada masa tesutului adipos, insa pentru o scadere mai mare este nevoie si de o dieta pe masura! Cu alte cuvinte, fa sport, mananca mai putine calorii ca pana acum, ai grija sa iti indeplinesti necesarul proteic si las-o mai moale cu carbohidratii, mai ales cei din dulciuri procesate, sucuri, fast food etc.
Inseamna ca esti norocos grasimea de pe burtica duce la infart, cancer, infertilitate
Alimentatia este solutia daca vrei sa slabesti treci pe deficit caloric
cauta pe YouTube despre asta si vei gasi
N-au treaba genuflexiunile cu subtierea la picioare. Cand slabesti, slabesti uniform. Tu ai nevoie de o alimentatie corespunzatoare si de cardio.
Am 64,8kg si 1, 70, cat cardio trebuie sa fac ca sa slabesc vreo 7kg?
Vreo 2-3 antrenamente pe saptamana este suficient. Dar trebuie sa fii pe deficit caloric ca altfel te antrenezi degeaba. Orcium la 65kg si 1, 70 esti cum trebuie.
Pai da dar am picioarele destul de mari, ar parea ca joc fotbal dar vreau sa le am putin mai mici