1. picioare nu faci? esti COCALAR sau ce?
2. la spate UNDE sunt tractiunile la bara, cele mai importante?
La triceps UNDE sunt flotarile la paralele?
Ce naiba antrenament e asta? ANtrenament de copil mic si firav?
Trebuie sa faci așa: luni. Piept-biceps, marți picioare, miercuri spate-triceps, joi pauza, vineri umeri-trapez, si abdomene faci când vrei.
Vreau sa merg de 3 ori pe saptmana, dar mersi!
Antrenament prost, daca tu dupa o grupa cum este spatele mai poti sa bagi si triceps dupa inseamna ca nu te-ai antrenat corect, singurele grupe care trebuie sa le lasi singure/antrenament sunt picioarele, pieptul si spatele.
Intra aici si sunt sigur ca imi vei multumi:
www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html
Uite cum fac eu la sala:
ziua 1: piept+biceps
ziua 2: spate+triceps
ziua 3: picioare+umeri
si se repeta
Pentru piept: impins orizontal cu bara si impins lateral cu gantere
pentru biceps: flexii cu bara si flexii cu gantere
pentru spate: tractiuni la scripete cu priza larga si ramat din sezut
pentru triceps: impins din culcat cu priza ingusta si extensii cu un brat cu gantera
pentru picioare: impins la presa si extensii
pentru umeri: ridicari frontale cu gantere si impins in sus de la umeri cu ganterele
din fiecare exercitiu fac cate 5-6 seturi a cate 10-12 repetari
Tu lucrezi 2 aparate o grupa de muschi? Fa asa daca vrei sa fi bun: piept. Impins orizontal normal, cu ganterele, impins cu banca inclinata si fluturari cu manere la scripete. Cred ca sala ta are decat maxim 5 gantere, o bara pentru piept si o presa de picioare
Da` cine te-o bagat pe tine-n seama? Abia am inceput sala, nu pot sa fac o grupa de muschi la 10 aparate Pentru inceput e foarte bine asa. Daca tu te crezi un culturist smecher n-ai decat sa faci o grupa de muschi la 100 de aparate.
Pai si daca esti incepator poti sa faci ce fac eu dar cu greutate mica. Fa ce ti-am zis eu si o sa-mi multumesti peste ceva timp