Trebuie sa faci așa: luni. Piept-biceps, marți picioare, miercuri spate-triceps, joi pauza, vineri umeri-trapez, si abdomene faci când vrei.
Uite cum fac eu la sala:
ziua 1: piept+biceps
ziua 2: spate+triceps
ziua 3: picioare+umeri
si se repeta
Pentru piept: impins orizontal cu bara si impins lateral cu gantere
pentru biceps: flexii cu bara si flexii cu gantere
pentru spate: tractiuni la scripete cu priza larga si ramat din sezut
pentru triceps: impins din culcat cu priza ingusta si extensii cu un brat cu gantera
pentru picioare: impins la presa si extensii
pentru umeri: ridicari frontale cu gantere si impins in sus de la umeri cu ganterele
din fiecare exercitiu fac cate 5-6 seturi a cate 10-12 repetari
Tu lucrezi 2 aparate o grupa de muschi? Fa asa daca vrei sa fi bun: piept. Impins orizontal normal, cu ganterele, impins cu banca inclinata si fluturari cu manere la scripete. Cred ca sala ta are decat maxim 5 gantere, o bara pentru piept si o presa de picioare
Da` cine te-o bagat pe tine-n seama? Abia am inceput sala, nu pot sa fac o grupa de muschi la 10 aparate Pentru inceput e foarte bine asa. Daca tu te crezi un culturist smecher n-ai decat sa faci o grupa de muschi la 100 de aparate.
Pai si daca esti incepator poti sa faci ce fac eu dar cu greutate mica. Fa ce ti-am zis eu si o sa-mi multumesti peste ceva timp
Intra aici si sunt sigur ca imi vei multumi:
www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html
Antrenament prost, daca tu dupa o grupa cum este spatele mai poti sa bagi si triceps dupa inseamna ca nu te-ai antrenat corect, singurele grupe care trebuie sa le lasi singure/antrenament sunt picioarele, pieptul si spatele.
1. picioare nu faci? esti COCALAR sau ce?
2. la spate UNDE sunt tractiunile la bara, cele mai importante?
La triceps UNDE sunt flotarile la paralele?
Ce naiba antrenament e asta? ANtrenament de copil mic si firav?