| Geoorrgee a întrebat:

Mama vrea să mă dea la un sport, eu de preferat aş dori la Basket sau Fotball, şi eu vreau, aş dorii să va întreb care sunt avantajele si dezavantajele la Fotball, şi care sunt avantajele si dezavantajele la Basket?

Răspuns Câştigător
| Ibrahimovic a răspuns:

Fiecare sport are frumusetea lui. Eu as alege fotbal, adica am si ales, dar alegerea ta conteaza.
Despre baschet nu iti pot spune prea multe pentru ca nu prea ma pricep.
De fotbal sunt multe de zis. Principalul dejavantaj poate este acela ca te poti accidenta si poti sa ramai chiar pe teren (nu ca la baschet nu s-ar putea intampla).
Avantajele sunt multe. De la partea materiala (la nivel inalt), pana la carisma, faima (daca te intereseaza partea asta).
E mult de comparat la cele doua sporturi. Ce iti place mai mult aia practica!
O seara faina!

4 răspunsuri:
| hondru a răspuns:

La fotbal nu le stiu.in schimb am facut basket 4 ani de performanta.mam lasat.un dezavantaj a fost ca te inalti excesiv.am ajuns la inaltimea de 188 si m-am lasat doar din acest motiv.in rest am iubit baschetul.cantonamente.prin tara.nu plateam nimic.sanatate curata.erai vazut altfel la scoala. drept un sportiv.profesorul de sport motiva absente deci neam cam bagat cotul in ea de scoala.adevarul este ca aveam si un profesor care se tinea de noi.antrenamente in continu.chema si alti antrenori.nu am continuat ca sa iti zic si de partea banoasa.

| Username9080 a răspuns:

Eu zic...la bascket, acolo sa te duci pentru ca este un sport care te inalta.

| Geoorrgee explică (pentru hondru):

Mersi de răspuns dar am ales Fotball, pentru ca îmi place.

| Ibrahimovic a răspuns (pentru Username9080):

Te inalta si mai ce? Atat, te inalta..alte avantaje?