Fa-i mult sport, exercitii cardio sau pentru fiecare grupa de muschi in parte (picioare, abdomen, fesieri). De asemenea, la alimentatie bea 2L de apa pentru ca-ti va face si pielea sa fie mult mai frumoasa si curata, nu doar corpul, elimina pe cat posibil prajeliile, fast foodul, dulciurile, patiseria.
Daca esti slaba, si vrei sa mai slabesti, nu te vad bine. Ce crezi, e tarziu sa te schimbi? Pacat de parinti. Succes.
Nu vreau sa slabesc, 30 de kg.Am sugerat doar 2.Nu cred ca ai tu vreo problema cu parintii mei..nu mai raspunde, mai bine...
Ca sa slabesti pierzand doua kg. de tesut adipos trebuie sa le ai. E corect pana aici? Ai doua kg. de grasime? Ce vrei sa pierzi? Muschi? Grupe de muschi? Creier? Din ce vrei sa cresti?
Vrei sa ajungi asa? http://www.kanald.ro/......_2346.html
de aici e cale de intoarcere, de acolo nu mai e.
Nu,nu vreau sa ajung asa.Din cate se vede am scris 2 kg.Nu 30 de kg...(total problema ta daca nu vezi bine)..Acuma fiecare cu ce il duce capul.Mai bine nu mai raspunzi daca doar vorbesti aiurea.
Prosta? Macar la mine a fost o eroare, dar la tine e prostie clar.Du-te dormi!
"dar la tine e prostie clar" ce argumente ai ca sa susti asta? Nimic? atunci "Du-te dormi!"