| idontgiveafuck2344 a întrebat:

pana începe as vrea sa mai slabesc.(deși multa lume imi zice ca sunt super slaba laughing)
Ce exerciții si ce ar trsaui sa mănânc?
Vreau slsaslabescacar vreo 2 kg.
Funda.

14 răspunsuri:
| idontgiveafuck2344 explică:

Începe școala**

| ionutk a răspuns:

An fiecare dimineata pe stomacul gol bea o cana de apa calduta

| Alexuta753951 a răspuns:

Pai..ai putea sa mananci cdva mult mai sanatos.
Nu prajit, nu fript.

| minrest a răspuns:

Daca esti slaba, si vrei sa mai slabesti, nu te vad bine. Ce crezi, e tarziu sa te schimbi? Pacat de parinti. Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa ajungi asa? http://www.kanald.ro/......_2346.html
de aici e cale de intoarcere, de acolo nu mai e.

| Adry05 a răspuns:

Fa-i mult sport, exercitii cardio sau pentru fiecare grupa de muschi in parte (picioare, abdomen, fesieri). De asemenea, la alimentatie bea 2L de apa pentru ca-ti va face si pielea sa fie mult mai frumoasa si curata, nu doar corpul, elimina pe cat posibil prajeliile, fast foodul, dulciurile, patiseria.

| ubox7007 a răspuns:

Esti doar prosta, du-te la scoala. "slsaslabescacar" serios?

| alin100 a răspuns:

Fa mult cardio si redu consumul de grasimi

| idontgiveafuck2344 explică (pentru ubox7007):

Prosta? Macar la mine a fost o eroare, dar la tine e prostie clar.Du-te dormi!

| idontgiveafuck2344 explică (pentru minrest):

Nu vreau sa slabesc, 30 de kg.Am sugerat doar 2.Nu cred ca ai tu vreo problema cu parintii mei..nu mai raspunde, mai bine...

| idontgiveafuck2344 explică (pentru anonim_4396):

Nu,nu vreau sa ajung asa.Din cate se vede am scris 2 kg.Nu 30 de kg...(total problema ta daca nu vezi bine)..Acuma fiecare cu ce il duce capul.Mai bine nu mai raspunzi daca doar vorbesti aiurea.

| ubox7007 a răspuns (pentru idontgiveafuck2344):

"dar la tine e prostie clar" ce argumente ai ca sa susti asta? Nimic? atunci "Du-te dormi!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum au spus unii de pe aici nu prea te duce mintea, slabesti asa dupa ureche? ce inaltime ai, ce greutate? dupa ce evaluezi lucrurile astea doua reusesti sa afli daca are rost sa slabesti sau nu.
Esti un copil, ma bine du-te afara bate mingea, habar n-ai ce vorbesti.

| minrest a răspuns (pentru idontgiveafuck2344):

Ca sa slabesti pierzand doua kg. de tesut adipos trebuie sa le ai. E corect pana aici? Ai doua kg. de grasime? Ce vrei sa pierzi? Muschi? Grupe de muschi? Creier? Din ce vrei sa cresti?