Prima data trebuie data jos toata grasimea de pe burta, apoi incepi cu abdomenele, la greu!
Si la ce crezi ca ajut abdomenele ma rog? daca tot le stii asa de bine, lumineaza-ma
Man...abdomenele ajuta la muschii abdomenului, logic DE CE crezi ca sportivii fac abdomene? De exemplu Ronaldo face cate 2000 abdomene pe zi...la ce crezi ca ajuta?
Hey, salut! Vrei patratele rapid? Fai abdomene si bricege! In doua saptamani vei avea patratele 100% daca zici ca esti slab Si eu fac abdomene si bricege si se vad rezultate, garantez! Sper ca te-am ajutat!
Hey, salut! Vrei patratele rapid? Fai abdomene si bricege! In doua saptamani vei avea patratele 100% daca zici ca esti slab Si eu fac abdomene si bricege si se vad rezultate, garantez! Sper ca te-am ajutat! FUNDA?
Abdomenele singure nu faci nimic cu ele. daca nu mananci ce trebuie si faci si cardio poti sa faci 1000 de abdomene pe zi. majoritatea o fac mai mult pentru a "castiga" rezistenta decat pentru "patratele".
Era logic ca fara un regim corespunzator si sport nu le poti face... Ar trebui sa stie macar atat si el
Nu multi stiu asta. majoritatea cred " ca doar cu abdomenele fac muschi, chiar daca baga in ei numai prajeala si cipsuri.
Stiu foarte bine ca un regim corespunzator ajuta mult oricum nu-i ca si cum n-am avut nicioda5a patratele, asta vara am avut dar sarbatorile lipsa sportului siau spus cuvantul.
Endoriuous stiu foarte bine ce trebuie sa fac stiu ca trebuie si cardio de altfel am precizat mai sus eu v-am intrebat daca e realizabil in 2 luni de zile