| dany179 a întrebat:

Sunt baiat am 16 ani 1, 72 m inaltime si pana in 60 de kg am sanse in 2 luni sa fac sa se vada patratelele? Mentionez ca stratul de grasime de pe burta e putin si zic ca daca as slabi 1 kg- 2 si as face saptamanal timp de 2 ori pe saptamana abdomene, mai fac si cardio de vro 3 ori pe saptamana o sa reusesc, voi ce ziceti?

15 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Prima data trebuie data jos toata grasimea de pe burta, apoi incepi cu abdomenele, la greu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 愛日本):

Si la ce crezi ca ajut abdomenele ma rog? daca tot le stii asa de bine, lumineaza-ma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ziceai 2 saptamani te ajutam dar daca ai zis ca in 2 luni vrei sa faci, o las balta.

auzi la el 2 luni, doamne fereste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

La o durere de spate thumbs up.

| Pacquiao a răspuns (pentru anonim_4396):

Man...abdomenele ajuta la muschii abdomenului, logicwinking DE CE crezi ca sportivii fac abdomene? De exemplu Ronaldo face cate 2000 abdomene pe zi...la ce crezi ca ajuta?

| Pacquiao a răspuns (pentru anonim_4396):

Hey, salut! happy Vrei patratele rapid? Fai abdomene si bricege!winking In doua saptamani vei avea patratele 100% daca zici ca esti slab big grin Si eu fac abdomene si bricege si se vad rezultate, garantez!winking Sper ca te-am ajutat! happy

| 愛日本 a răspuns (pentru anonim_4396):

La patratele :/oare...

| Pacquiao a răspuns:

Hey, salut! happy Vrei patratele rapid? Fai abdomene si bricege!winking In doua saptamani vei avea patratele 100% daca zici ca esti slab big grin Si eu fac abdomene si bricege si se vad rezultate, garantez!winking Sper ca te-am ajutat! happy FUNDA? big grin

anonim_4396

Abdomenele singure nu faci nimic cu ele. daca nu mananci ce trebuie si faci si cardio poti sa faci 1000 de abdomene pe zi. majoritatea o fac mai mult pentru a "castiga" rezistenta decat pentru "patratele".

| 愛日本 a răspuns (pentru anonim_4396):

Era logic ca fara un regim corespunzator si sport nu le poti face... Ar trebui sa stie macar atat si el big grin

anonim_4396

Nu multi stiu asta. majoritatea cred " ca doar cu abdomenele fac muschi, chiar daca baga in ei numai prajeala si cipsuri.

| dany179 explică:

Stiu foarte bine ca un regim corespunzator ajuta mult oricum nu-i ca si cum n-am avut nicioda5a patratele, asta vara am avut dar sarbatorile lipsa sportului siau spus cuvantul.

| dany179 explică:

Endoriuous stiu foarte bine ce trebuie sa fac stiu ca trebuie si cardio de altfel am precizat mai sus eu v-am intrebat daca e realizabil in 2 luni de zile

| dany179 explică:

Nu ma ataca ca nu-i frumos!

| dany179 explică:

Ce sunt bricegele man?