Mai copchile, du`ce la magazin, zi la fatuca ca iti traba niste incaltari de mana fara deshtutze, s-apoi iti insira ea acolea cateva marimi. dupa aceasta miscare, iei tu frumos o manusita, o traji pa manuta si vezi care ti-s bune. pricepusi copchile?
Nu si daca le cumperi dupa interne, te-ai gandit ca poate nu am in apropiere un magazin cu articole sportive sau ceva gen...
Ok ADULTULE m-as fi conformat spuselor tale daca aveam de unde sa le procur, asa ce le comand de pe internet...si au diferite marimi ...intrebarea mea era una orientativa dar se pare ca am fost prost inteles. O zi buna!
Da, dar m-am gandit si la faptul ca nu am cum sa stiu ce mana ai ca sa-ti recomand o marime anume.
Pai si nu exista un magazin de articole sportive acolo de unde esti:? Un M cred ca ti-ar fi ok. eu port XL, dar am mai multi ani ca si tine. cel putin, daca iei de pe net, vezi sa ai posibilitatea sa le returnezi in cazul in care M iti e mic si sa iti iei ceva mai mare. sau mergi direct pe XL, marimile nu sunt niciodata la fel...