| AnAndrey1994 a întrebat:

Va rog sa raspunda acei care se pricep la casapariuri.ro
De cateva luni joc si eu si vreau sa pun pe system si mai exact pe systemul 10/4...Asta inseamna ca din 10 meciuri trebuie sa imi iasa 4 si restul daca pierde nu conteaza? Si nu conteaza care sunt elea 4 numai sa castige 4 si restul sa piarda? Si daca imi ieste mai mult decat 4 castig ceva? Adica eu asa am pus ca sa nu castige ceilalti doar aia 4! Mie castigul maxim mie 41, 000 si imi apare castig minim? Aia pentru ce este? Suma asta de 41, 000 de lei ii castig indiferent care sunt aia 4 echipe care trebuie sa iasa?

8 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

10/4 inseamna variante de cite 4 din 10 meciuri. Vezi ca trebuie' sa fie explicat pe site. Suma maxima de cistig e in cazul in care prinzi toate meciurile...

| AnAndrey1994 explică (pentru KodrutZ):

Adica toate meciurile find 4 din 10 sau 10 din 10?

| AnAndrey1994 explică (pentru AnAndrey1994):

Deci daca nimeresti 4 meciuri din 10 at nu castigi suma maxima?

| KodrutZ a răspuns (pentru AnAndrey1994):

Daca nu intelegi nici romana de baza, mai bine lasa-te de pariuri. Sincer si fara la misto. Ai pariat pe 10 meciuri in sistem 10/4. Cum poate "toate" sa insemne altceva decit 10?

| AnAndrey1994 explică (pentru KodrutZ):

Si atunci castigul minim este egal cu elea 4 meciuri daca ati ies din 10...

| KodrutZ a răspuns (pentru AnAndrey1994):

Cistigul minim e egal cu 0, ca poti prinde 3 meciuri sau 0, iar "alea 4 meciuri" sint orice combinatie de 4 din toate alea 10.

| Andrei1499 a răspuns:

Depinde cate meciuri iti ies atatia bani vei lua..este in functie si de cote... Funda?

| FitMonkey a răspuns:

Daca iti ies intre 4-9 meciuri iei castigul minim

daca iti ies toate cele 10 meciuri ai castigul maxim. simplu