| ριтιкaa1998 a întrebat:

Vreau sa fac muschi la picioare si abdomen. Ce exercitii trebuie sa fac? Mersul pe bicicleta e bun? Dar alergatul? Dar abdomenele? Astept solutii. Dau fundita cui ma ajuta! kiss

Răspuns Câştigător
| justadream94 a răspuns:

Abdomenele sunt bune indiferent daca ai sau nu grasime pe abdomen!
alergatule de asemenea foarte bun atat pentru picioare cat si pentru abdomen.mersul pe bicicleta e bun pentru picioare dar si pentru spate daca ai probleme cu el
pentru abdomen poti incerca mai multe stiluri de exercitii

https://www.youtube.com/watch?v=nvPW0v5hnZQ

grasimea de pe abdomen ispare doar prin sport! innotul este iar foarte bun lucrand cam toate grupele musculare!

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Practică un sport de masă pentru întreaga masă musculară, numai așa o să ai un corp armonios!
Pa, pa.

| Bogdanel97 a răspuns:

Ii bun si mersul pe bicicleta la fel si alergatul daca esti un pic mai grasuta, si abdomenele ajuta la intarirea musculaturii de pe burta. Prin alergare se da repede mai jos. Incearcale pe toate 3 abdomene, mers cu bicicleta si alergat. Ar trebui sa ai rezultate dupa 2-3 saptamani daca le faci zi de zi ( abdomene si alergat ma refer) Succes. happy

| NoNameHeeiii a răspuns:

Heii. Daca nu ai deloc grasime pe burta, atunci or sa-ti fie folositoare abdomenele :3 si cu alergatul iti tonifici picioarele, iti da impresia ca ai muschi, oricum se vede frumos :3 *asta din cate stiu eu* Bafta. :*

| ριтιкaa1998 explică (pentru NoNameHeeiii):

Si daca am putina grasime pe burta, nu mai sunt bune abdomenele? :*

| NoNameHeeiii a răspuns (pentru ριтιкaa1998):

Din cate stiu eu, abdomenele nu te ajuta sa slabesti, sa scapi de burta, doar sa faci muschi :*