| WeakSide a întrebat:

Vreau sa mă reapuc de fotbal, am 16 ani și am fost portar. Mai este posibil? Sunt multi mistocari si nu știu cum să ignor pentru că de aia m-am lăsat.

27 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Pai apuca-te, niste vorbe te fac sa renunti?

| WeakSide explică (pentru Simpatic):

Sunt sensibil, mi-a decedat tata, înjura de morți etc multe.

| Simpatic a răspuns (pentru WeakSide):

Imi pare rau...dar chiar si asa da-i naibii pe ceilalti poate telul tau este sa ajungi fotbalist mare, ce iti pasa tie de ce spun ceilalti.

| WeakSide explică (pentru Simpatic):

Mulțumesc mult, dar frica asta incerc să scap de ea și mama are anevrism intreatrial. cam greu și sunt doborât din toate părțile

| sabin89 a răspuns:

Salut! Dacă esti mai sensibil, ţi-as recomanda să nu intri în lumea fotbalului. Acolo toată lumea, toată ziua e cu "aia" în gură si cu "băga-mi-as". Înţeleg că îţi place si că ai talent, dar în mod sigur îţi poţi descoperi si alte vocaţii, care ţi-ar permite să te învârţi în cercuri mai selecte, acum si pe viitor în viaţă.

| WeakSide explică (pentru sabin89):

Păi la altceva nu mă descurc, nu mă deranjează că zice bagă mi aș etc, zic de morți su fac mistouri. In alte țări/unele echipe nu e așa.

| Donsavas a răspuns:

Încearcă să fii mai indiferent! Nu te gândi la înjurăturile lor...Nu esti singurul care este încolțit de oameni la greu. Frica se doboară prin curaj!

| Kevinn2000 a răspuns:

Salut Robert.
Am citit răspunsurile celorlalți, și răspunsurile tale, și vreau să-ți spun că dacă nu vei face nimic, sau nu vei încerca, nu o să-ți fie mai bine.
Nu trebuie să-ți pese deloc de ceea ce zic ceilalți, ăia nu sunt prietenii tăi, nu-i băga în seamă, fă ceea ce dorești să faci, ceea ce îți place.
Crede-mă, o să-ți fie mai bine. Mult succes în viață îți doresc.
Condoleanțe!

| WeakSide explică (pentru Kevinn2000):

Stiu că nu o să mi fie mai bine, deja nu mi e plâng des. din toate motivele acestea.

| Tuca10 a răspuns:

Apuca-te, nu-i băga în seamă, daca iti place atat de mult fotbalul te poate opri cineva, nu, ei fac asa deoarece nu pot sa fie ca tine si vor sa te scadă si pe tine. condoleante si mult succes in viata

| WeakSide explică (pentru Tuca10):

Sunt cu moralul jos de tot, având in vedere și problema mamei, eu zic că as avea potențial. dar nu pot face nimic

| Tuca10 a răspuns (pentru WeakSide):

Atunci, găsește-ti o altă activitate care sa te ajute in viata (ma refer la bani), daca chiar vrei fotbal, fa fotbal, ce conteaza daca rad de tine, nu i bagă în seamă, o sa vada si ei la randul lor cum e... stii cum se zice, Dumnezeu te creste, te creste pana cand te scapa (cred ca asa era). Mai am o intrebare : cei care rad de tine stiu de situația ta, adică dacă stiu ca tatal tau a murit?, daca nu, spune-le... banuiesc că nu o sa te mai înjure daca afla.

Păi radeau inainte când eram la fotbal si de la varul meu care e la echipa respectivă mi-a zis că s mistocari.

Nu înțelegi ce am vrut să spun, atunci, cand erai la echipa ei știau?

Păi nu se întâmplase încă, dar tot înjurau de morți

Păi se înjurau inainte (am spus injurau pentru ca se injura intre ei, nu numai pe tine ), acum nu o sa te mai înjure daca afla ce s-a întâmplat.Si nu te înjură doar pe tine, se înjură intre ei, asa sunt băieții.

Sa sperăm, dar mai făceau și mișto că dau banii dgb. că n am ghete ca ei

Dai banii degeaba? Adica tu ai ghete de fotbal si ei nu sau invers? Mrog, apuca te, si spune le de situația ta, nu o sa te mai înjure de morți, de înjurat tot o sa te înjure pentru ca asa sunt băieții si asa e la fotbal. Injura i si tu pe ei.

Mda, nici nu pot sa merg fiindcă mi e frică de trecut, deși vreau și mă consider bunicel, dar uneori mă izolez, adică asta sunt un izolat trist care nu poate lupta pentru visul lui că e prost. sunt un trist. Nu, ei zic că eu le am ieftine și ei scumpe. Degeaba îi înjur că sar la bătaie după antrenament.

Mrog, conteaza ieftin sau scump? Poti sa-ti găsești o altă echipă daca nu ii mai vrei pe ei dar daca ar stii trecutul tau nu s ar mai comportă asa.

Caut echipă, dar nu prea sunt in Pitești.

M am uitat pe profilul tau si am vazut ca ai o viata grea... bănuiesc că ar trebui pentru inceput sa ti schimbi numele din "tristul", apoi sa lasi toate problemele in spate, ai 16 ani, ai viata inainte, n ai cum sa trăiești asa... Nu asculta vorba altora si totul o sa fie bine.

Lumea parcă mă exclude, azi a fost un foc la vecinu, dacă se extindea și la mine. mă simt rău de tot

Serios, n a fost la tine, de ce te gândesti la asta. cred ca ai nevoie de un psiholog sau medic, ai 16 ani, de ce gândești asa... trebuie să iesi din starea asta sau o sa ajungi rau de tot, du te la medicul de familie si spune i tot, o sa fie mai bine, crede ma

Păi, medicul de familie ar râde sigur, mergeam câteodată la control și zicea că s nemancat, dar nu se puneau kg, eu mâncam

Nu nemancat, spune i ca ti e frica sa iesi pe afara, starea ta, tot ce ai spus aici, el te va trimite la un psiholog si o sa fie bine

Mna, azi iar mă cert cu cumnatul