Încearcă să fii mai indiferent! Nu te gândi la înjurăturile lor...Nu esti singurul care este încolțit de oameni la greu. Frica se doboară prin curaj!
Apuca-te, nu-i băga în seamă, daca iti place atat de mult fotbalul te poate opri cineva, nu, ei fac asa deoarece nu pot sa fie ca tine si vor sa te scadă si pe tine. condoleante si mult succes in viata
Salut Robert.
Am citit răspunsurile celorlalți, și răspunsurile tale, și vreau să-ți spun că dacă nu vei face nimic, sau nu vei încerca, nu o să-ți fie mai bine.
Nu trebuie să-ți pese deloc de ceea ce zic ceilalți, ăia nu sunt prietenii tăi, nu-i băga în seamă, fă ceea ce dorești să faci, ceea ce îți place.
Crede-mă, o să-ți fie mai bine. Mult succes în viață îți doresc.
Condoleanțe!
Stiu că nu o să mi fie mai bine, deja nu mi e plâng des. din toate motivele acestea.
Salut! Dacă esti mai sensibil, ţi-as recomanda să nu intri în lumea fotbalului. Acolo toată lumea, toată ziua e cu "aia" în gură si cu "băga-mi-as". Înţeleg că îţi place si că ai talent, dar în mod sigur îţi poţi descoperi si alte vocaţii, care ţi-ar permite să te învârţi în cercuri mai selecte, acum si pe viitor în viaţă.
Atunci, găsește-ti o altă activitate care sa te ajute in viata (ma refer la bani), daca chiar vrei fotbal, fa fotbal, ce conteaza daca rad de tine, nu i bagă în seamă, o sa vada si ei la randul lor cum e... stii cum se zice, Dumnezeu te creste, te creste pana cand te scapa (cred ca asa era). Mai am o intrebare : cei care rad de tine stiu de situația ta, adică dacă stiu ca tatal tau a murit?, daca nu, spune-le... banuiesc că nu o sa te mai înjure daca afla.
Mda, nici nu pot sa merg fiindcă mi e frică de trecut, deși vreau și mă consider bunicel, dar uneori mă izolez, adică asta sunt un izolat trist care nu poate lupta pentru visul lui că e prost. sunt un trist. Nu, ei zic că eu le am ieftine și ei scumpe. Degeaba îi înjur că sar la bătaie după antrenament.