| Stefan_Doru_1991 a întrebat:

Bună tuturor, am și eu o bicicletă electrică Carrera crossfire E men și are limită, la 26 km/h se oprește automat (bateria/motorul).
Se poate mări această limită sau de scos?

4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Stai naibii cuminte ghiaure, in curand vom vedea la stiri cum intrati sub rotile masinilor...
asa modificau ghiaurii din generatia mea scooterele.
Orice scoatere a unei limite fie ea si constructive implica niste riscuri...
Orice dispozitiv electric ce are o limita necesita un soft special/crackuit/modificat pentru a scoate acea limita.
Dar scopul unei limite este ca doar atunci ea prezinta siguranta, cand ai scos acea limita producatorul numai este raspunzator.
Tu ce ai vrea acum sa prinzi 150 km/h cu o trotineta?

| Stefan_Doru_1991 explică (pentru Simpatic):

Nu as vrea sa prind 150km/h...
oricum merge mai repede de atat doar ca dupa acea viteza nu mai are asist...
si as vrea sa aiba macar pana pe la 35-40km/h...
oricum mersi happy

| Simpatic a răspuns (pentru Stefan_Doru_1991):

Sper ca ai inteles ca ti-am vorbit mai dur pentru a iti da de inteles ca sanatatea este mai importanta decat nu stiu ce senzatie pe trotineta.
Sanatatea fizica la ea ma refer.
Cu 50 km/h cu o trotineta nu este chiar safe.
Cand mi-am luat masina puternica am zis ca este suficient, ce crezi unii isi dubleaza caii si am destui (570 CP), de ce oare lumea are nevoie de viteza si graba si SENZATII TARI!?
cand eu stiu ca bunicii nostri si bunicii bunicilor se miscau cu viteza melcilor si traiau mult, iar noi astia care ne grabim traim si putin si aiurea!

| Stefan_Doru_1991 explică (pentru Simpatic):

Este bicicleta nu trotineta si clar ca sanantatea e mai importanta...
doar ca pe mine momentan altceva ma intereseaza si se pare ca tu nu prea poti sa ma ajuti.
dupa cum am mai spus mersi de parere...