Exista numeroase carti despre handbal. Ai putea sa le citesti si dupa aceea sa te ocupi serios de acest sport. Poti sa faci performana. Lasand la o parte sfaturile de genul,, stiu ca poti sa faci asta",,, daca crezi in tine vei reusit" iti pot spune ca o sa faci performanta daca esti constienta de efortul pe care trebuie sa il faci si desigur de sacrificiul pe care il faci.
Buna,
In primul rand felicitari pentru sportul ales. Trebuie sa stii ca perfomanta vine cu timpul si implicarea ta. Daca vrei sa faci performanta, trebuie sa fi dispusa sa stai mult pe teren si mai putin pe internet. Sa inveti si sa cresti continuu, sa nu te plafonezi, sa fi dispusa sa asculti de sfaturile antrenorilor si sa fi dedicata handbalului. Mai tarziu o sa poti sa ai si un venit bun din asta daca ajungi in topul jucatorilor si mereu sa tintesti sus.
Mai bine sa tintesti sus si sa ratezi, pana la urma vei reusi sa faci performanta care ti-o doresti.
Va multumesc mult! Eu nu sunt tipa cu internetul, cum sunt copii din ziua de azi, cine m.a cunoscut asa m.a cunoscut prost =]]. Vreau sa fac handbal pentru ca e foarte frumos acest sport.dar acasa nu am cum sa joc...adica,poate am o sora geamana.dar ea sta toate zilele la filme americane..mdeh..am vecini dar ei sunt mai ciudati de fel. =]]]]] In fine..Important e caaca imi propun ceva sigur reusesc, dar am si scoala pe langa care imi ocupa foarte mult timp... Dar nu am spus ca nu voi incerca..va multumesc mult inca o data.
In fiecare ora jucam handbal. Bineinteles, pe langa incalzire si probele pe care le mai dam.
Bya1111 întreabă: