| AndreiXHXHX a întrebat:

Vreau sa ma apuc de KICK BOX sau BOX, dar port ochelari(am -4, 25).Ar fi vreo problema faptul ca port ochelari?
P.S.:Am si o operatie la nas

5 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

In afara de sah nu ai cum sa faci alt sport daca porti ochelariwinking
Treci la lentile de contact cum fac toti sportivii.
In restul timpului porti ochelarii.
Operatia la nas ce treaba are?
Daca vrei sa nu fii avariat vreodata la nas te duci la BALET.

| JicaContra a răspuns:

Cam o cauti tu, asa putin
daca porti ochelari, si ajungi intr-o bataie reala si primesti un pumn in ochi, s-ar putea sa ramai fara ochi (cioburi and sheet)
ar trebui sa treci pe lentile de contact... permanent

este foarte normal sa iti rupi nasul cand faci un sport cu pumni si picioare, moment in care daca ai operatie la nas, s-ar putea sa nu se stie

eu m-as apuca de krav maga sau alte chestii in care nu se incearca in mod curent sa ti-o traga in mufa

| bornsinner a răspuns:

Mai degraba intereseaz-te de karate sau vreun tip de kung fu, care se bazeaza mai mult pe autoaprare, si nu lovituri brutale.

| AnastasiaK a răspuns (pentru alina2k18):

De obicei dedeai raspunsuri bune, dar vad ca si atunci cand nu stii raspunzi cu aceeasi siguranta. Lentile de contact la sportivii din BOX? Pe bune? Se dau ochelarii jos si atat, daca poate lucra fara cu dioptriile alea, bine, daca nu, alt sport (sau face maxim la nivel de hobby si lucreaza fara sa fie lovit in fata). Iar pentru restul sporturilor exista anumiti ochelari speciali care se pot folosi (seamana ca sistem cu cei de inot), deci nu e ca "in afara de sah, nu ai cum sa faci alt sport daca porti ochelari".

"Daca vrei sa nu fii avariat vreodata la nas te duci la BALET" - sau la ORICE sport, inclusiv sporturi de CONTACT, lucrand la sac, la palmare, la palme, la saltea si sparring ori NUMAI light (discutat cu partenerul inainte) ori doar la corp.

Răspuns utilizator avertizat