| fliropf a întrebat:

Buna! Vreau să mă apuc de exerciții fizice pentru tonifiere și doresc ca rația calorică să fie de 1300 calorii. Luând in vedere că eu nu mănânc decât o dată pe zi, maxim de 2 ori, considerați că e greșit? Dimineața, la liceu, ce aș putea să iau de mâncare drept mic dejun? Sunt navetistă și nu am timp acasă. Desigur, as dori și să am 3 gustări. Puteți să-mi dați niste indicații, sfaturi? Ce pot, ce nu pot mânca? Mulțumesc tuturor! Dau funda!

6 răspunsuri:
| Vântulalb a răspuns:

Cum nu ai timp sa mananci acasa? Te trezesti cu 1/2 de ora mai devreme si mananci. Mananci ceva gatit si cald.
Apoi poti sa-ti pui si la pachet ce vrei. 1300 calorii, e foarte putin in conditiile in care faci si naveta.

| Catalin77945 a răspuns:

Daca o sa mananci asa putine calorii, corpul o sa intre in survival mode si nu o sa slabesti decat la inceput mai calumea, dar dupa un timp te opresti si o sa fie ff lent sau chiar deloc, chiar daca esti in deficit pentru ca o sa fie la modul:nu slabim, trebuie sa facem tot ce putem sa supravietuim. Efectiv cauta-ti tdee-ul si vezi ce si cum si scazi din cat iti da vreo 300-400-maxim 500 cal si esti good to go pentru un cut

| fliropf explică (pentru Catalin77945):

Am mâncat azi 1150 de calorii și am ars 500. E de bine, sau de rău? Mulțumesc pentru sfaturi!

| w0dH a răspuns:

Te-as ajuta eu sa iti trimit un meniu de la un nutritionist sportiv cu care colaborez si am avut rezultate foarte bune, da nu merita efortul sa te ajut happy

| fliropf explică (pentru w0dH):

Vai de capușorul tau.

| w0dH a răspuns (pentru fliropf):

Du te fa dracu ca faci foamea laughing