anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ajutati-ma si pe mine in gasirea exercitiilor perfecte pentru slabire si cand spun slabire ma refer decat la solduri si burtica... Mentionez faptul ca fac sala de aprox. 3Luni si la piept si picioare am niste forme destul de ok in schimb cand vine vorba despre burta si solduri ma abtin sa comentez... mentionez tot odata ca nu mananc fast-food-uri si tin o dieta destul de ok, adica o felie de margarina dimineata, o ciorbita pe la 2 si seara pe la ora 7 daca mai apuc sa bag cate o felie de salam cu o felie de paine e bine!, iar tinand cont ca la sala pe langa toate exercitiile facute pentru anumite zone ale corpului la sfarsitul sali bag cate 4 seri a cate 12 abdomene si 4 seri a cate 12 exercitii solduri (adica stand in picioare drept ma aplec stanga odata si dreapta o data)!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| Florrentina14 a răspuns:

E bine ce faci! Desi mesele alea nu iti dau prea multe proteine.happy Oricum cred ca exercitiile pe care le faci pe langa sala sunt destul. Tine-te mai mult, ca poti reusi. Nu vad ce ar mai fi de adaugatwinking

| JohannesZu a răspuns (pentru Florrentina14):

Am uitat sa specific ceva, Lunea, Miercurea, si Vinerea alerg cate un ocol al orasului Slatina adica undeva pe la 8km!

| Florrentina14 a răspuns (pentru JohannesZu):

Pai atunci eu nu inteleg ce mai vrei laughing!

| JohannesZu a răspuns (pentru Florrentina14):

Ok, mersi mult si o zi buna!

| Florrentina14 a răspuns (pentru JohannesZu):

La fel (:

| monutza90 a răspuns:

Urmatorul exercitiu este bun pentru coapse, fese si burta.Te asigur ca da roade.Stai in picioare cu picioarele departate, in dreptul umerilor apoi duci cotul drept la genunchiul stang astfel incat sa se atinga un pic, faci de 10 ori apoi schimbi, faci 5 serii dar dupa ce le faci nu mai mananci. Sper ca ai inteles daca nu astept intrebarile tale.