| MarioThe04 a întrebat:

Buna ziua.Am 1.76 si 120 kile.Stiu ca e ff mult dar vreau sa slabesc.Cum pot slabi mult in timp scurt

9 răspunsuri:
| dia200w8 a răspuns:

Mult în timp scurt nu se poate. Eu îți recomand mișcarea multă și eficienta. De exemplu săritul corzii și alergatul. Hidratarea este de asemenea foarte importanta. Trebuie sa excluzi unele alimente din alimentația ta. Trebuie sa ai o alimentație sănătoasă dar asta nu înseamnă să elimini mâncărurile nesănătoase deoarece posibil sa iti fie greu. Încearcă sa le consumi mai puțin. Multe legume și fructe. După părerea mea, mișcarea făcută regulat este pe primul loc, de preferat 6 zile din 7.
De exemplu eu nu am o asa zisa dieta. Mănânc fast food și mâncare nesănătoasă însă am o viata sportiva activa. În plus, nu ți fie rușine sa faci sport chiar dacă ești plinuț. Nu știu cât ești de grasut însă chiar dacă se vede nu te descuraja din cauza gurii lumii.

| Alexxx112 a răspuns:

Iti zic din propria experienta.
Te angajezi unde trebuie sa depui efort fizic. Sau mergi la sala 2 ore pe zi.
Renunț la carne.
Si lasi sucuri..prajeli. etc
Mai faci un exces rar.
Asta am facut eu. Zic din propria experienta.
Poti mânca si 5 mese. Daca stii cat si cum. Nu e chiar greu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la un nutritionist, el stie cel mai bine

| carevaescu a răspuns:

Renunta cat poti la grăsimi (partile grase din carne, unt, anumite branze, uleuiri, etc. ) si carbohidrati simplii (fainoase, orez, cartofi, zahar, etc)
Cat poti mai mult salate sau legume fierte, carne fara grasime la cuptor sau gratar.
Asta pe langa sport si miscare.

| madalinag1908 a răspuns:

Bună!

Dacă vrei să slăbești sănătos și să te menții mai apoi, nu există "mult în timp scurt". Întâi de toate trebuie să respecți mesele principale și să nu sari peste ele. Încearcă să ai mese cât mai bogate în macronutrienți, în proteină și vitamine. Calculează-ți indicele de masă corporală pentru a ști câte calorii să consumi zilnic. Iar din acel număr de calorii crează-ți un deficit de aprx 500 kcal pe zi. Încearcă să reduci grăsimile și carbohidrații, dar nu îi exclude, pentru că și aceștia își au rolul lor. Și nu uita să te hidratezi și să faci mișcare zilnic.

Multă baftă!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alexxx112):

De ce sa renunte la carne?

| maicalciobotaru a răspuns:

Hey Buna

| Samyyyyy a răspuns:

Trebuie sa fi in deficit caloric

| MarioThe04 explică (pentru Alexxx112):

Cate kg ai slabit cu deficitul caloric?

Întrebări similare