5 Nu face exercitii cu greutati, nu vei rezolva absolut nimic.Axeaza-te pe exercitii de tip cardio( sarit coarda, alergat, mers, mers pe bicicleta, stepper etc) Daca doresti am si cateva filmulete care pe mine m-au ajutat sa slabesc
6 Fara obiective nerealiste, nu te gandi sa intr-o saptamana slabesti 10 kg, 1 kg-2 pe sapt e perfect
7 ia-ti un jurnal alimentar daca te ajuta si scrie-ti ce ai mancat, cate calorii si etc
8 Nu te prostii cu antrenamentele de 2 ori pe zi.Eu fac kicboxing de performanta si doar in cantonament ma antrenam in fiecare zi. Daca te antrenezi 20-30 de minute pe zi dar o faci intr-un stil inteligent si eficient e super. SPER DIN SUFLETR CA SFATURILE MELE TE-AU AJUTAT SA ITI FACI O IDEE DESPRE CE INSEAMNA SLABITUL
Nu dulciurile duc la diabet și grăsimea din jurul burți care face că celule sa devina insensibile la glucoza, slăbește și va fi totul bine
Deci. sa incepem cu inceputul si sa explicam lucrurile de baza pentru slabit
1 Deficitul caloric
Deci. corpul nostru are un metabolism care la baieti arde in medie 2500 de kcal iar la fete 2000.Ca sa fii in deficit caloric tu trebuie sa mananci undeva la 1500-2000 de kcal pe zi.Acesta este cel mai bun mod de a slabi.Alege alimentele cu putine calorii dar satioase( fructe, oua, lactate, legume) si cel mai important este sa nu exagerezi cu deficitul caloric adica sa mananci mai putin de 1300 de kcal deoarece metabolismul iti va incetini grav si vei absorbi mult mai repede caloriile si grasimile iar tu te chinui 2 saptamani si in 3 zile esti cu 5 kg mai mult decat inainte de dieta.
2 Alege mancarurile cu grasimi putine sau " grasimi bune" deoarece din propria experienta iti spun ca le arzi mult mai usor.
3 Renunta la dulciurile cumparate.La inceput iti va fi greu dar gandeste-te ca eu n-am mai mabcat dulciuri din comert de vreo 7-8 luni, le-au uitat gustul asa ca corpul( sorry pentru cacofonie) nu imi cere
4 Fara sucuri acidulate, energizante sau ness, toate acestea sunt pline de zahar si calorii, sunt pur si simplu calorii goale si nu sre niciun rost sa irosesti caloriile mai ales cand esti in deficit caloric
4 Hidrateaza-te foarte bine, stiu ca auzi asta foarte des dar gandeste-te ca in momentul in care tu faci sport intr-o zi si scoti toata apa cu toxine si grasimi din corp iar tu ii dai apa fresh inlocuiesti practic grasimea.O sa observi ca dupa ce slabesti nici transpiratia nu o sa iti mai miroase
BURN 200 CALORIES with this 10 min cardio workout | HIIT Workout at home | No Equipment / Nobadaddiction
https://www.youtube.com/watch?v=ramrjR8pCZ0
BURN 500 CALORIES with this 20 Minute Cardio Workout | HIIT Workout At Home / Nobadaddiction
https://www.youtube.com/watch?v=_zMDwfLM9mk
Deci cu astea 2 gandeste-te ca eu facnd kickboxing am ff mare rezistenta la efort fizic si cu toate astea am facut cate unul din astea 2 in fiecare zi+ deficit caloric si am slabit 2 kg intr-o saptamana
Si ti-as recomanda sa mananci si multa proteina dar nu din aia pudra deoarece contine ff mult zahar si iti irosesti caloriile.Sunt batiane proteice de la proteic bar sau pur si simplu din mancare sa consumi proteina deoarece este extrem de satioasa si te ajuta sa slabesti si accelereaza metabolismul ceea ce inseamna ca vei arde calorii si mai usor
Buna, Alexandru! Am fost si eu in situatia ta si stiu cum este. Daca doresti sa te ajut, da-mi mesaj in privat, te rog!