anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani, 81kg si de la inceputul lui iunie as vrea sa ma apuc de sala. Intrebarea este : credeti ca pot sa fac un six pack in 3-4 luni de sala? Adica mi-as dori sa fac sala pe timpul verii(si desigur si dupa), si tare mult mi-as dori ca in septembrie sa ma intorc la scoala cu un six pack. Adevarul este ca la scoala am o fata pe care o plac si sunt convis ca mi-as creste sansele de a fi cu ea (ii plac foarte mult baietii cu muschi si de multe ori imi pune mana pe abdomen si nefiind lucrat este moale si se amuza, dar as vrea sa o surprind cu niste patratelewinking ), dar nu neaparat cu ea (in caz de nu ma vrea )si cu alte fete, ca odata ce ai muschi ai un avantaj mai mare la fetewinking

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Cosmin86 a răspuns:

Vrei 6 pack sau umuschi?

Cand faci muschi, PIERZI din patratele. La fel, cand faci patratele pierzi din muschi.

Ideal este sa ciclizezi perioadele. Gen 1 an masa musculara, apoi 2-3 luni definire si tot asa ca sa ai si muschi si six pack in cativa ani.

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Am 16 ani, 81kg" la o înălțime de?

| Tovarasul a răspuns (pentru sierra1):

Buna intrebarea. eu ma gandeam sa-i spun ca poate sa faca in mai putin de 3-4 luni six pack. dar nu stiu cum sta cu greutatea

| Alexandru250201 a răspuns:

Depinde cat de mult o sa muncesti, o sa te odihnesti si cat de bine o sa mananci, procentul de grasime pe care-l ai dar la cate kg ai o sa fie cam greu, bafta!

| siriusblack98 a răspuns:

81 kg si ce inaltime ai? Daca ai in jur de 1.70 in 3 luni nu ai nici o sansa pentru ca esti prea gras si trebuie sa slabesti pana sa te apuci sa lucrezi abdomenul. Daca ai peste 1.80 atunci se poate.Dar nu iti imagina ca in 3 luni vei avea abdomenul pe care il vezi tu in reclame si pe copertile de revista.Va arata la modul de ''patratele de foame'' daca stii ce zic.Anyway bafta cu gagica si cu six packs.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

Am 1.85. Scuze ca am uitat sa mentionez

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

3-4 luni ar fi un bun început.
Go 4 it!