Pare ok. Pentru brate eu as face asa:
biceps:
- tractiuni priza supinatie, palmele spre mine (2 prize), 3 serii
- flexii cu rotatia incheieturii cu gantere, 3 serii
- flexii tip ciocan, 3 serii
triceps:
- impins cu priza ingusta la aparatul pentru piept (daca ai), 3 serii
- flotari diamant (sau pe o minge, daca ai, mainile apropiate), 3 serii
- extensii cu gantera, 3 serii
Alege o greutate sa poti face 8 repetari. Cand poti mai multe, maresti greutate (si la tractiuni, legi ceva greu de tine, gen un rucsac in care pui ganterele).
Alimentatie: proteine si carbohidrati la fiecare masa, 4 mese pe zi.
p.s.: dar de ce 3-6 luni? Brate ca lumea se fac in vreo 2-3 ani.
In primul rand, ce ai acasa? Ai o bara de tractiuni? Ai paralele? Ai gantere reglabile si banci ajustabile?
Am bara de tractiuni, un aparat pentru piept si banca ajustabila. Am si gantere de diferite greutati.
Nu avem unde să știm, depinde de înălțimea / greutate și potențialul tău genetic, dar ca și punct de referință, trebuie să crești aproximativ 4-5 kg pentru a pune 2 cm în braț, asta e o medie.
Iti recomand sa fii atent la dieta, calculeaza-ti surplusul caloric pentru crestere in greutate, si ai grija la macronutrienti (proteina in special, 2grame per kilogram ex.= 60kg - 120g proteine) iar legat de antrenament pentru crestere in masa, fa repetari putine cu greutati mari intre 8-12 repetari. P.S. - iti recomand sa nu te concentrezi doar pe brate, eu cred ca vrei sa ai un corp simetric, nu sa ai brate de 2 ori mai mari ca picioarele, trateaza cu seriozitate fiecare grupa musculara.