| alexandero a întrebat:

Buna ziua happy cat ar costa un ou de prepelita crud? pentru ca as vrea sa beau ca umblu la sala nu pentru alt ceva si cam cate pe zi sa beau si cand?

11 răspunsuri:
| JustmeV a răspuns:

O prietena a luat cu 1 leu /oul. happy

| NoNameHelpYou a răspuns:

Gasesti cel mai rar cu 50Bani, daca esti @_@ Mare si vrei sa fi $_$ ar trebui sa bei 10-15 oua odata pe zi, mai bine dimineata, numai dimineata se bea.

| VaSi03 a răspuns:

Pai urmeaza acest tratament...
In fiecare dimineata, vei separa 5albusuri de ou daca ai intre15-18 ani, daca ai peste 18 ani vei separa 8 albusuri de ou de prepelita, intr-un pahar(galbenusurile le folosesti la altceva, nu le lua!),
Bate albusurile bine si beale.
Asta vei face zece zile da, zece zile nu.
Daca se intampla vre.o data sa ramai fara oua de prepelita, nu intrerupe, fa acelasi lucru cu 1 ou de gaina >18 ani, si 2 oua de gaina >18 ani. Dar nu inlocui ouale de prepelita, cu cele de gaina, decat 1 sau de 2 ori intr.o serie, sau chiaar deloc. (1 serie= 10 zile).
Apropo, 1 ou de prepelita este in jur de 30-40 de bani. Sper ca te.am ajutat, zi.mi daca ti.am fost de ajutor!

| Popa_Claudiu_1978 a răspuns:

Gasesti aici: http://www.oua-de-prepelita.ro/ - chiar pe prima pagina un articol despre cura cu oua de prepelita. Poti gasi cutii de 24 de oua cu un pret de aproximativ 8 lei. Ai grija sa fie cat mai proaspete, sa le testezi inainte de a le inghiti.

| violetflyer a răspuns:

Intre 60 bani si 1 leu 50 bani. Se bea dimineata 6 oua, si pana la pranz nu se mananca nimic. Apoi, se mananca ceva lejer, adica fara carne de porc, grasimi, mult unt, napolitane, piure de cartofi, etc. E un fel de dieta, ce dureaza 60 zile.

| VaSi03 a răspuns:

Apropo am uitat sa zic, cu fiecare serie, la cantitatea de oua de fiecare data, adaugi cate 3 oua, pana ajungi la 15 oua pe zi intr.o serie, asta daca ai peste 18, iar daca ai mai putin, adaugi la fiecare serie cate 2 oua in plus, pana ajungi la 10, maxim 12. (Cresterea treptata a cantitatii de albusi te va feri de indigestii, sau ulcer provocat de mucoasa oului crud!) sper ca te.am ajutat!

Răspuns utilizator avertizat
| Ibrahimovic a răspuns:

Sunt oameni de la tara care vin in piete si in vand si cu 50-60 de bani bucata!

| violetflyer a răspuns (pentru ab7ra7xa7ss):

Scuze dar eu asa am inteles, si nici nu stiam ca e baiat laughing

| alexandero explică (pentru ab7ra7xa7ss):

Da asta vreau masa musculara nu sa slabesc happy si cam cate oua sa beau dimineata? ca am 17 ani, si nici bani nu prea am! odata asa ca incepator si mai vad eu mai incolo daca fac rost de bani! si cum se bea oul de prepelita? cu tot cu galbenusul?

| alexandero explică (pentru VaSi03):

Mane eu nu vreau sa slabesc, sa tin gure, eu vreau masa musculara ( proteine) si am 17 ani si sunt la inceput, si inca nu am atatia bani sa imi cumpar multe oua! si cand se beau si cum?

Întrebări recente