1)poti folosi bidoane cu maner(5kg)
2)poti pune carti si sticle cu apa (poate chiar caramizi) intr-o sacosa rezistenta sau ghiozdan apoi verifici cu un cantar masa la ce ai pus.
p. s. bidonul sa aiba maner si il poti umple si cu nisip, va vi mult mai greu.
Asta vroiam sa zic si eu; sa umpli doua sticle cu nisip si sa pui o coada de matura intre ele si sa o lipesti cu scotch sau super-glue
Buna si ideea ta... dar faza cu ghiozdanul cum naiba il ridic? adica eu vreau sal ridic cu o mana nu sa-l pun la spate chiar nu-mi dau seama...
Si apreciez ca te preocupi, ce varsta ai? eu am 14 ani, am inceput cu ce ti-am zis dintr-a 4-a si acum am gantere de 15 kg(ridic pentru biceps cu 15 de 10 ori) si am si 1, 83/82.nu uita sa nu tragi tare ca e bine sa fi si inalt
Am 16 ani vreau pana in vara sa pot face destula forta sa fiu rezistent bine inteles pe langa forta mainilor ma ocup si de abdomen si de picioare vreau sa am la toate cate cv ca sa nu am probleme dupa
toate astea le fac pentru club adica la vara voi merge la un club de fotbal...
bafta si tie deja imi dau seama cum esti daca deja ridici 15 kg pe o mana
Mercurul are densitate mare (14Kg/L) deci daca umpli o sticla de 1L, iti ajunge pentru o haltera
Salutare eu am 13 ani si nu stiu cum sa fac muschi fara gantere dati-mi si mie niste sugestii
Salut dati-mi si mie niste sugestii daca nu am gantere plz daca nu raspundeti aici raspundeti-mi pe idul sandra_cobza multumesc
Salut..ai putea sa mergi la la arte martiale mixte sau kik-box... oricum daca ai vrea sa faci muschi acasa ai putea umple mai multe sticle cu apa sau nisip si sa le pui in geanta de la scoala sau in o geanta cat de cat te descurci tu...bafta
xyblue întreabă: