Salut Alin
Daca spui că nu ai cum sa faci sport îți sugerez sa umbli la alimentație
Și dacă tot ai niste timp liber fa in ziua aia câteva flotări genuflexiuni.
Dar în mare parte concentreazăte pe ce ai timp..adică le alimentație.
Mănâncă alimente bogate în proteine..nu mai manca pizza..salam..sau mai știu eu ce las-o mai moale cu pâinea și mănâncă mâncare normala mai baga cate o salata și nu iți zic așa îti dau cuvântul meu că tu peste o lună o să slăbești 100% nu știu cât depinde de tine asta.dat daca faci ce îți spun o să slăbești te asigur
În legătură cu cea lalta problema încearcă să o faci cat mai rar. daca te lași pur și simplu îți va fi greu să te lași
Îți dau acum cel mai bun sfat fii atent la ce îți spun
Daca ai făcut-o azi 3 zile nu mai faci după când faci iar 3 zile nu mai faci și tot așa te asigur și aici că îți revii
Și cu problema legata de bani nu știu ce să zic nu știu cât câștigi și pe ce dai banii.dar încearca sa mai pui cate 200-300 deoparte pe luna daca nu poți mai mult
Sper că te am ajutat frate fii tare și ai grija de tine
Daca crezi că te-am ajutat mă poți ajuta și tu cu o funda
Îți urez o seara minunata, daca e seara..nu știu ce e la tine în Olanda.dar la mine e ora 20
Multa Sănătate și ai grija de tine.
1. In primul rand greutatea ideala este cu 2 kg mai mult decat ai peste un metru. De exemplu, daca ai 1, 78 m, greutatea ideala este de 80 de kg.
2. Hemoroizii sunt o boala a sedentarismului. Cineva care este sofer trebuie sa faca mai multa miscare in afara orelor in care conduce. Miscare poti face si in orele in care esti cu masina, atunci cand te opresti pentru odihna: faci odihna activa.
3. Incearca un regim alimentar cu cat mai putina paine, grasimi si dulciuri. De asemenea nu manca pana cand simti ca esti plin, cum zic asiaticii. Sa simti ca ar mai avea loc ceva mancare.
4. Nu are a face nimic autosatisfacerea cu vointa. Corpul stie sa permita cand sa o faci. Nu cred ca multi tineri de varsta ta fac sex sau se autosatisfac doar de 2 ori pe saptamana cum zice DenDenX.
De unde ai scos asta cu greutatea ideala? Ca om de rand daca nu faci sala de cativa ani, esti gras daca ai 80kg la 178.
Trebuie cu aproximativ 5-8kg sub inaltime.
Raspunsul e sa strangi bani sa nu ii mai cheltui pe stiu eu ce prostii... incearca sa cresti in grad(nu stiu cum e la voi soferii) si sa fii mai bine platit.
Apoi du-te la sala, toti au inceput de la 0, ia-ti un atrenor personal sa iti dea o dieta si sa te invete sa faci exercitii, ca asa inveti sa te antrenezi si sa mananci corect, pe urma nu mai ai treaba.
Nu incerca sa cauti de unu singur informatii ca nu stii ce e bine si ce e rau si o sa-ti pierzi timpul, de-aia recomand un antenor personal.
Dintr-un manual de medicina. Nu discutam de cei sedentari. Parintii si bunicii nostri nu faceau sala si nu erau cu burta.
Ce sala când ca șofer lucrez 12-13 ore pe zi adică de la 06:00 la 20:00-21:00 cam asa
Manual de medicina de acum 50 de ani Nu erau cu burta ca nu mancau ca acum si faceau miscare multa ca munceau.
Singurul lucru care arde calorii cu adevarat e cardio-ul si miscarea, sala nu arde calorii, sala nu slabeste, trasul de greutati e un efort anaerob.
AlexMaftei2001 întreabă: