Salut Alin
Daca spui că nu ai cum sa faci sport îți sugerez sa umbli la alimentație
Și dacă tot ai niste timp liber fa in ziua aia câteva flotări genuflexiuni.
Dar în mare parte concentreazăte pe ce ai timp..adică le alimentație.
Mănâncă alimente bogate în proteine..nu mai manca pizza..salam..sau mai știu eu ce las-o mai moale cu pâinea și mănâncă mâncare normala mai baga cate o salata și nu iți zic așa îti dau cuvântul meu că tu peste o lună o să slăbești 100% nu știu cât depinde de tine asta.dat daca faci ce îți spun o să slăbești te asigur
În legătură cu cea lalta problema încearcă să o faci cat mai rar. daca te lași pur și simplu îți va fi greu să te lași
Îți dau acum cel mai bun sfat fii atent la ce îți spun
Daca ai făcut-o azi 3 zile nu mai faci după când faci iar 3 zile nu mai faci și tot așa te asigur și aici că îți revii
Și cu problema legata de bani nu știu ce să zic nu știu cât câștigi și pe ce dai banii.dar încearca sa mai pui cate 200-300 deoparte pe luna daca nu poți mai mult
Sper că te am ajutat frate fii tare și ai grija de tine
Daca crezi că te-am ajutat mă poți ajuta și tu cu o funda
Îți urez o seara minunata, daca e seara..nu știu ce e la tine în Olanda.dar la mine e ora 20
Multa Sănătate și ai grija de tine.
Dupa cum vezi flotarile nu ti-au ajutat la nimic, odata ce spui ca le faci de 4 ani si totusi ai hemoroizi si esti obez, avand peste 100kg.
Ai o solutie simpla si utila pentru tine: iesi dimineata la alergat!
Te scoli la ora 5 si alergi 30-60 minute zilnic, in felul asta scazi greutatea si-ti dipar hemoroizii.
AlexMaftei2001 întreabă: