anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt genul de fată cu spatele lat. Având și talia subțire și șoldurile înguste, e destul de vizibil. Ideea e că vreau să mă apuc de sală și mi-e să nu mă pomenesc după cu un spate și mai lat de atât. Cam ce exerciții ar trebui să evit?

Răspuns Câştigător
| VI3 a răspuns:

Salut!
Cine știe ce monstru genetic a pus întrebarea laughing. Poate ești, Big Ramy junior laughing.
Și dacă ai spatele lat, ce?
De ce nu ți-ai dori un spate mai lat? Eu nu înțeleg, ce sunt cu întrebările astea? Unu întreabă '' Cum să fac să nu mai cresc?,,. Întrebări de rahat după părerea mea...
Dar să îți răspund la întrebare, nu ar trebui să faci exercițiile : Rămat cu bara, Rămat cu gantera, Rămat la helcometru cu priză largă, (Îndreptari - acesta este un exercițiu compus și antrenează mai multe grupe de mușchii), etc.
Oricum, dacă nu îți antrenezi spatele(în mod egal cum antrenezi și celelalte grupe de mușchii mari), corpul va simți un dezechilibru.
Sfatul meu este să antrenezi spatele.
Baftă!

8 răspunsuri:
| readytofly a răspuns:

Buna. Daca alegi sa faci sala cu un instructor avizat, te poate ajuta sa te dezvolti exact pe zonele pe care vrei fara a te supradezvolta in spate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar nu e nicio problema sa ai spatele lat laughing De la sala nu o sa se vada cine stie ce diferenta, zi-mi tu mie ce fata ai vazut tu plina de muschi, fata obisnuita nu sportiva de performanta. Stai fara grija ca nu o sa faci spate urias. Lucreaza totul in mod normal, armonios. Poate sa te acezi pe umeri deoarece ai zis ca ii ai ingusti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-i problema "spatele lat" ci este din cauza ca ai membre prea subtiri si da iluzia asta.

| Agnes21 a răspuns (pentru readytofly):

Ai dreptate. Eu plănuiam să merg cu un prieten, dar până la urmă cred că cea mai indicată variantă ar fi să apelez la un instructor.

| Agnes21 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu de umeri am precizat că-s înguști. laughing
Spatele meu chiar e lat, la modul cel mai serios vorbesc.

| Agnes21 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu chiar. Membrele mele sunt cât se poate de normale, nici subțiri, dar nici plinuțe.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Agnes21):

Nu exista spate lat, masoara-te si verifica singura cat de normala esti.
Este o iluzie, ori din cauza la haine, ori la membre.
Ca sa nu incepem cu faptul ca n-ai "clepsidra".
Daca esti cumva grasime pe burta, asta e altceva.
La umeri sunt muschi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Agnes21):

Scuza-ma laughing ma gandeam la shoulders din engleza, mereu incurc