| martinoon a întrebat:

TPU! Am si eu o intrebare...sau mai multe.happy
Ok, am 13 ani si am doar 41 kg,dar am acel tip de metabolism "rar",eu mancand suficient de bine si neingrasandu-ma.Bun, dar eu vreau sa fac muschi si am inceput acasa cu acele exercitii de 8 minute-crunch.Eu vreau sa imi dezvolt toti muschii deodata(apropo,mai ales la maini si picioare,deoarece la abdomen au inceput sa se vada patratelele).Ce imi recomandati sa fac? Eu m-am apucat de fotbal si am nevoie de rezistenta,alerg in fiecare zi peste 1, 5 km...imi recomandati sala sau pot sa fac exercitii acasa? Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti la cat timp e recomandat sa fac exercitii deoarece muschii au nevoie de un timp de relaxare, dar si cum sa ii dobandesc intr-un mod eficient.Multumesc anticipat.
LE:Cel mai bun raspuns ia funda!

Răspuns Câştigător
| BubbleWhitee a răspuns:

Nu,nu consider ca esti prea mic ca sa dezvolti muschii asa cum zice ab7ra7xa7ss pentru ca sunt foarte multi copii mult mai mici ca tine care cu exercitii au obtinut deja o musculatura puternica! Muschi are toata lumea, la orice varsta si la fel ii poti dezvolta, la orice varsta! Poti sa ridici multe greutati si sa accelerezi mult musculatura prin exercitii cardio, care iti vor accelera musculatura! Succes!

4 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

E ceva normal sa ti se vada patratele daca esti slab

Răspuns utilizator avertizat
| Deyu_Andru_1998 a răspuns:

Păi te duci la sală dar poţi face exerciţii şi la tine acasăwinking

| martinoon explică:

Ok,multumesc pentru raspunsuri, dar...ce fel de exercitii? Puteti sa imi dati un link asa, mai pentru incepatori, in care sa fie totul aplicat in clar? Multumesc mult.