| kijkinkijkin a întrebat:

Buna ziua TPU.
Sper sa gasesc aici cat mai multe opinii in legatura cu confectionarea unui lemn bun pentru formarea une-i palete de tenis de masa profesionala plus fete.
Vreau sa-mi fac o paleta dar nu stiu unde ( ce site ) si cum sa incep sa formez o paleta buna.
Va rog cei care aveti habar despre acest aspect ajutati-ma.
Astept raspunsurile voastre cu nerabdare.
Va multumesc!

8 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Nu ar fi de o mie de ori mai simplu să-ți cumperi o paletă gata făcută decât să te chinui să ți-o faci singur și să iasă o prostie? Se găsesc pe toate drumurile iar prețurile încep de la 30 de lei.

| kijkinkijkin explică (pentru johnnny123):

Eu vorbesc de palete profesionale care ajung la 2000 lei.
Numai lemnul il gasesti la 600.
Este o diferenta colosala intre paletele de care spui tu si cele profesionale

| johnnny123 a răspuns (pentru kijkinkijkin):

Aha, și crezi că dacă-ți faci tu singur o paletă va ieși o paletă profesională de nivelul celor care costă 2000 de lei?

Da bineinteles. Mi-am confectionat o paleta profesionala, lemnul Timo boll Alc in valoare de 833 lei, fete dignics 09C in valoare fiecare in parte de 392 lei, totalul m-a ajuns 1617 lei

Deci după tot efortul ăsta ai făcut o economie de preț de 20% și ai obținut o paletă cu 20% mai proastă decât una cumpărată (pentru că aia e făcută de niște profesioniști cu experiență, cu linie de producție specializată și cu sisteme de control al calității pe care tu nu le ai).

Deci ce ai câștigat?

Nu cautam sa-mi iau o paleta fix de 2000 lei si nu am cautat sa fac economie. Vorbesti ca sa nu adormi ori vb ca sa te ia somnul. Sarac invidios ce esti, de unde stii tu ce calitati am eu sau potential. Am cerut ceva sfaturi si am specificat pentru cei care au habar si se pricep. Tu ce vrei sa demonstrezi?

Așa este, sunt un sărac invidios și nu am nimic de demonstrat bogaților ca tine.

Apropos, ai reușit să repari Opelul ăla la care-ți mureau motorul și servodirecția?

Doamne cat de fara viata esti...
L-am reparat, tristete de om.
Era distributia. Si si-a scos toti banii pe care i-am dat pe ea de 1000 de ori chiar de este o masina veche, daca asta ai vrut sa scoti in evidenta. un sarac ca tine n-are leac. Ce suparat esti si neputincios in fata lumii.
Multumesc de intrebare, sper sa ai parte de inca un episod lung si dureros de insomnii, saracule.
Daca ai nevoie de un colt de paine lasa-mi adresa si am sa-ti fac o vizita.