| Ilovedinero a întrebat:

Bunaaaa.Am nevoie de ajutor.Maine merg cu prietenii intr-o excursie.Eu in ultimele 2 luni am mers la sala de 5 ori pe saptamana, am mancat sanatos si deficit caloric.Prietenii mei nu sunt pasionati de acest stil de viata iar in excursie sigur isi vor aduce toate dulciurile posibile si multe bombe calorice.Cum as putea sa ma stapanesc sa nu mananc si eu? Le ador ca orice alt om doar ca am niste rezultate obsolut magnifice de la acest stil de viata si il iubesc dar daca sunt inconjurata de " bucuriile vietii" rar ma pot abtine sa nu mananc pana pocnesc

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca sari calul 2-3 zile nu patesti nimic.

| anonimg a răspuns:

Dacă excursia cere efort fizic (urcare pe munte) atunci recomand dulciuri pentru că îți vor da energie și nu au timp să se depună.
Ori îți poți lua produse Sanovita de ronțăit care să înlocuiască dulciurile (rondele expandate de orez).

| StoicAnalysis a răspuns:

De acord cu Lrs2015 pe acest subiect.

| Lrs2015 a răspuns:

E simplu, poti manca cate dulciuri vrei atat timp cat inca te incradrezi in calorii. Estimeaza, masoara si adapteaza te.

| anonymous16162 a răspuns:

Da i in *** me de prieteni falși
probabil ca aduc bomboane, etc. doar ca sa ti faca pofta si ca sa te de faca sa te dezobisnuiesti de mancarea sanatoasa
poate in mintea lor te invidiaza