Salut!
Pai tine-o tot asa cu dulciurile.Dar 2 sandwish-uri pe zi e cam PUTIN, nu crezi?!
Ai grija sa nu devii extenuata, programul tau pare cam dur, mananca nici mult nici putin, moderat.Cat despre role, da, cred ca te ajuta, dar nu inseamna ca daca mergi nu stiu cate ore pe saptamana pe role si slabesti.Mai zic odata de role , nu stiu daca te ajuta sa slabesti, dar presimt ca seara vei cadea lata in patut, macar te vei odihni bine. si e bine caci se spune ca lipsa de somn poate duce si la ingrasare, iar tu daca vei dormi nu vei pati asa ceva.Bafta! Aaaa nu uita de iaurturi si fructe+multe lichide!
Poti incerca cu bautul a peste 2l de apa pe zi si sa mananci fructe si legume, si sunt sigur ca ai sa slabesti si cu,, dieta'' pe care o ti tu acum.
Pai in primul rand schimba acele 2 sandwich'uri cu fructe si bea multa apa.
Ai putea sa incerci sa mananci disociat sa nu combini mancarurile (o zi proteine una legume una carbohidrati si ozi numai cu fructe)fa asta si exercitiile tale in paralel si vei slabi destul de mult(6-8Kg cel putin)
Pai cu abdomenele este bine! Eu zic sa nu m-ai mananci mancare si sa mananci numai legume, fructe si carne fripta sau fiarta dar sa nu fie de porc si fara pic de paine eu am tinut asa si intr-o saptamana am slabit 4 kg!
In primul rand!
Abdomenele nu se fac zilnic, si abdomenele nu te ajuta sa slabesti! Baga abdomene maxim o data la 2 zile
In restul zilelor alergare sau role (Da rolele te ajuta sa slabesti daca mergi ceva mai alert si constant timp de macar 30 de minute)
3. Sandvisuri? Serios? Cum sa fii la dieta si sa mananci sandvisuri adica paine + mezeluri sau cascaval? Incearca sa mananci mancare fripturile la gratar sunt foarte bune cu p garnitura de legume fierte, branza, iaurt degresat, salate. Ai ce sa mananci numai NU sandvisuri!
Cu placere.Dar ai vazut cam tarziu raspunsul, dupa 2 luni...Eh,poate ai uitat de el, nu-i nimic!