Nu creatina nu ajuta la slabit, Creatina este un supliment foarte bun dedicat sportivilor de performanta! Creatina nu are ce rau sa iti faca daca o administrezi corect, Depinde si ce creatina iei pentru ca sunt N firme de creatina..Pt ca daca tu iei creatine fx sau stiu eu ce alte prostii nu te va ajuta la nimic decat sa-ti strici stomacul cu prostii! O Creatina buna este peste 1 milion sau aproape un milion in orice caz peste 75 de lei! Uite o creatina buna
http://www.megaproteine.ro/......s-1-13-kg/
Scrie acolo si cum se administreaza si tot, Insa tu trebui sa mananci sanatos lapte, carne, oua, branza(carne gratar/cuptor). Sper ca team fost de ajutor
Prietenul meu merge la sala si ia aceleasi pliculete ca tine dar le ia de 2 ori pe zi dimineata si dupa antrenamen nu a inceput de mult nu prea se vede mare lucru dar la inltimea ta trebuie sa fie o greutate undeva pe la 80 de kg.
Dar daca cu adevarat vrei sa slabesti incearca sa alergi cate 1-2 ore pe zi si o sa vezi ca o sa fi mai multumit si in primul rand mai sanatos
Parerea mea ar fi sa continui sa faci sala cat mai mult fara sa iei toate "prostiile" pentru ca toti acesti aditivi nu te fac mai puternic, ci doar iti mareste muschiul. Dupa 1-2 luni de sala o sa vezi rezultatele.
Numai lua tate prostiile, multi oameni fac asa ca tine si este total gresit, muschiul trebuie dezvoltat in timp.
Creatina e un supliment pentru masa musculara. tu daca vrei si sa faci masa, si sa slabesti nu faci niciuna din 2. pentru ca sunt lucruri... "diametral opuse" sa zic asa. ca pentru slabit iti trebuie cardio mult si greutati medii cu repetari multe, in schimb pentru masa iti trebuie greutati mari cu repetari putine, asta doar pe plan al salii. pe plan alimentar pentru masa iti trebuie multe mese pe zi bogate in proteine, carbo, grasimi, in schimb la slabit trebuie mai putine grasimi si carbo si multe proteine, si planul alimentar al unei zile difera de la 4-5 mese la mai multe, ma rog, intelegi tu. ideea e ca sunt prea multe diferente intre cele 2 ca sa le poti face simultan. daca iei creatina, nu slabesti, ca umpli muschii cu apa, si slabitul are efect contrar. daca vrei sa slabesti ia carnitina nu creatina, daca vrei masa faci bine ce faci cu creatina aia. daca nu respecti ce scrie pe cutie si iei mai multa => o sa faci creatinina care ataca rinichii si iese nasol rau. si grija mare oricum, creatina pe perioade lungi ataca ficatul
Creatina nu ajuta la slabit, e un supliment pentru masa musculara.
creatina poti lua inainte de antrenament si dupa, sau doar inainte.