Nu iti face probleme daca profu de sport te vede ca te straduiesti si il rogi si tu frumos sigur iti v-a pune o nota mare.
Nu cred ca va pune la flotari, poate abdomene (din astea facem si noi), sau poate genoflexiuni sau gimnastica(sa va dati peste cap, sa faceti lumanarea, podu...) Funda?
Eu anul trecut am acut altcea:pe sem 1 am alergat 50m, ne-a dat nota la handbal(10 zice ca e de mos si la unii 9) si o nota la gimnastica.Pe sem 2 o sa sariti la capra si niste probe de forta(ex flotari).
Si eu sunt in a 6-a. Noi am mai dat aruncare cu mingea de oina in lungime si chiar inainte de vacanta am dat probe de gimnastica (abdomene, flotari, etc) si erau vreo 6 probe din care trebuia sa alegem 2-3 Sper ca raspunsul meu ti-a fost de ajutor
Eu la sport, fac incalzirea si joc fotbal, si primesc nota pentru daruire.Nu mi-a dat niciodata nota mai mica de 10 pentru gimnastica (noi nu facem decat gimnastica si alergat, forta nu am facut).De 2 ani nu mai fac gimnastica, pur si simplu i zic ca nu stiu sa fac din alea, si tot am incheiat cu 10( nu stiu sa ma rostogolesc, dar poate daca m-as stradui as putea fara probleme).
Apai nu stiu ca de vreo 3 ani incoace nici nu mai stau la ora de sport , dar pe noi ne pune la sfarsitul semestrului sa facem abdomene si o proba de alergare si ne incheie mediile.
O sa sari capra, o sa alergi 900 m, o sa faci exercitii la saltea si o sa dai proba la flotari, abdomene si genoflexiuni.
Poate vroiai sa zici 9m .900 m fac eu intr-un sfert de ora la atletism.Cauta pe net stadionul dunarea Galatinumai ala are 400 m.
Lol,cum sa alergi 9 m? Sunt 900 m, adica 9-10 ture de sala.Si cum sa faci intr-un sfert de ora 900 m? Eu fac in 4 minute.
Mda...se vede ca nu stii nimic.Du-te la atletism si ai sa vezi ca este mai greu de cat pare...si app iti dau un sfat nu te mai da mare si in plus nu inseamna 9-10 ture de sala