Excelent a fost meciul cu Ajax. Din pacate, de chelsea n-am putut sa trecem dar, capul sus baieti oricum steaua ramane campioana romaniei, chiar daca mai si pierde. Chelsea e o echipa buna, dar si steaua e. Si cred ca au invatat ceva din aceasta infrangere. Steaua = Campioana Romaniei
FORTZA STEAUA!
Un meci de vis.Suspans maxim.Meci foarte greu, Dar în fotbal, nu se stie niciodata.
Chelsea nu mai este echipa de anul trecut, aseara sa calificat in min 90+1 oricum nu va fi usor normal dar am aseara noi am demostrat ca crezand in sansele noastre se poate, totul e posibil FORTZA STEAUA
Desi nu sunt fan Steaua mi-a placut tare entuziasmul si jocul Stelei de ieri.Ii felicit si chiar m-am bucurat de calificarea lor.Insa sunt pesimist si zic ca nu poate trece de Chelsea, sa nu uitam cine e aceasta echipa, castigatoarea UCL 2012. Dar in fotbal, nu se stie niciodata.
Atletico Madrid e câştigătoarea Europa League şi asta nu i-a împiedicat pe cei de la Rubin Kazan să-i termine.
Cât despre meci, splendid. Meciul cu Chelsea, rămâne de văzut. O victorie pe Arena Naţională poate însemna calificare.
Depinde..acum nu ramane decat sa se pregateasca iar apoi sa fie aleasa echipa de start...succes!
ana19anamaria_5941 întreabă: