Cat sa faci maxim 6 repetari. Cand poti mai multe, mareste greutatea. Si pune accent pe exercitiile de baza, nu pe ceke de izolare.
Si evident, o alimentatie bogata in proteine.
Buna cata!
Pt a face biceps si triceps trebuie sa ridici, mai intai, cantitati usoare (te-as sfatui sa incepi cu un kg.), incalzindu-ti muschii, si dupa aia urci la 1 kg si jumatate si tot asa. Ar fi bine ca azi sa incepi cu un kil, maine cu 1 kil si jumate, si tot asa in fiecare zi.
P.S. Intr-o saptamana am facut 1 bila mama mama!
Succes!
Pai ma bag in seama cand vad ce cretinitati spui. Si uita-te cati oameni mi-au multumit pentru sfaturile mele, sunt in primii 60 de pe site, din 481478 oameni la momentul actual, asa ca stiu ce vorbesc.
Si ca fapt divers, am cativa ani experienta in acest domeniu, asa ca stiu ce vorbesc.
Ca fapt divers, cu 4-5 mese pe zi bogate in proteine + sala ( antrenament corect ) + supliemente faci o bila adevarata in cativa ANI.
Auzi la el, o saptamana
Salut. Uite eu iti dau un sfat... util. Acum eu nu stiu cat ridici de obicei, dar incearca de pe o saptamana pe alta sa ridici cat mai mult. Te ajuta... La mine functioneaza! Toate cele bune
RAY întreabă: