| joe2011 a întrebat:

Care ati fost azi la cross la amara? eu unul am fost ssi nu s-a procedat corect deloc, trebuia sa concuram a7a si a8a dar cei de la amara i-au bagat pe unii de la liceu sa ia cupele ei, am iesit pe 4 si mi-au intrat 5 baieti in fata, apoi nu ma numarat un om.nu stiu ce sa cred...pe ce loc ati iesit voi?

3 răspunsuri:
| lrefutabil a răspuns:

Pe locul 9 din 11 la categoria mea, a 9-10a. Nu, nu a fost cine stie ce organizare, treceau magarii cu carute si alte, obstacole. Si nici traseu nu a fost extraordinar, i mean: nici sprint nici rezistenta... si in plus a fost pe asfalt. Data viitoare mi-as dori sa se tina la Slobozia la stadionul 1 Mai si sa fie o cursa lunga, 3-4 km. Sa se vada cine e alergator si cine e amator!

| joe2011 explică (pentru lrefutabil):

Ai vazut ce prost a fost organizat? adica pe bune pe cei de la amara cls a10a i-a bagat cu noi de a8a si a7a,pai e corect? sprint macar daca era sa mai recuperez era bine da nici macar nu cred ca lea trecut pin minte.si vorba ta numai carute si balegi pe sosea

| corolav a răspuns:

Dragi prieteni, aceste exemple sîn golăneli tipic rămâneşti.
Dacă la nivelul unor copii, cei mari se pretează la asemenea măgării, imaginaţi-vă ce este la nivele mult mai înalte, în sporturi sau în viaţa cea de toate zilele.
Aceasta este educaţia care vi se dă!