| TiberiuFasole a întrebat:

Care e cel mai eficient exercitiu pentru slabit?

Răspuns Câştigător
| Ursulet2019 a răspuns:

Buna! Dupa parerea mea nu exista un singur exercitiu prin care sa slabesti. Pentru asta este nevoie de o serie de exercitii, de o alimentatie sanatoasa si desigur de foarte multa ambitie. Pentru inceput trebuie sa stii care este zona cu probleme(ex:pentru zona umerilor si a mainilor flotari si exercitii cu bratele, pentru zona coapselor, fund, solduri genuflexiuni, pentru abdomen abdomene.etc). Daca masa adipoasa este depusa pe intreaga suprafata a corpului atunci trebuie sa incepi cu ceva general de ex alergatul, alerga cat de mult poti, dar incepe treptat. Iar daca mi permiti un sfat:un bonur ar fi sa te apuci de practicarea unui sport(tennis, bascket, arte martiale, orice) pentru a te stimula si psihic. Si nu uita de alimentatie. Sper ca te am ajutat. Iti urez succes! Funda?happy

23 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Prietene..foamea!

| darrio2007 a răspuns:

Dieta.

| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai eficient exercitiu pentru slabit este sa folosesti mainile la orice, numai sa nu le duci deloc la gura.
Evident ca, folosindu-ti bratele intens, faci efort fizic care ajuta la slabit.
Iar faptul ca, nu mai duci atat de des maninile le gura, inseamna ca nu mai manaci atat de mult, incat sa depui greutate.

| sierra1 a răspuns:

Tibi dragă, cheia e mișcarea. Orice fel de mișcare.

| relian a răspuns:

Cel mai eficient? Mancarea laughing asta e tot,simplu fara bataie de cap laughing Maninci mu, lt te faci gras, maninci putin te faci slab, maninci deloc ajungi schelete, asta fara absolut nici o miscare laughing

| anonimg a răspuns:

Săritul peste masa de seară.

| raMLesS a răspuns:

Dieta

| siriusblack98 a răspuns:

Ce raspunsuri imi vad ochii, numai oameni unu' si unu'.D-aia suntem unde suntem dar in fine. Tipul a intrebat de un exercitiu, nu de un tip de antrenament ca sa spuneti ''cardio''. Parerea mea ca alergarea in sprint este cel mai eficient daca stau sa le pun in balanta.As mentiona totusi si burpees dar il putem plasa pe locul 2.

| DaTati a răspuns (pentru siriusblack98):

Corect

| AnastasiaK a răspuns (pentru siriusblack98):

As spune saritul corzii inainte de burpees, poate pe acelasi loc cu sprintul.

| siriusblack98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Se aproba laughing

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Cumpatarea exte exercitiul cel mai eficient

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Datul la sac, in cAteva runde esti praf.

| Alfred0703 a răspuns:

Cand iti cumperi o salata in loc de shaorma.

| UnTipObisnuit a răspuns:

Cardio.
Dar alimentatia este cruciala.

| Valyasdfg a răspuns:

Baa ce nume ai" fasole" laughing nu mai mânca fasole si o să slăbești!

| AllyAlexandra20 a răspuns:

Unul dintre cele mai eficiente execuții este "scândura", mai ales pentru leneși laughing E bine dacă o faci dimineața și seara. Și un alt secret este să bei multa apă, mulți nu beau nici jumătate de litru pe zi.

| Miu_Stefan_1999 a răspuns:

Trebuie mai multe exercitii

| Solix a răspuns:

Cel cardio

Alergat sau pedalat la bicicleta reala sau medicinala

| MultiColoredHat a răspuns:

Masturbacion