| enonimox a întrebat:

Care e faza cu culturismul,cica daca cica daca esti culturist pe parcurs scade potenta, e adevarat?

Răspuns Câştigător
| SQueeZer a răspuns:

Intr-un fel. Daca esti culturism si folosesti Proteine/Pastile/Prafuri si cum se mai numesc, cand faci sala, da scade potenta. Daca folosesti suc de fructe natural, proteine din mancare ( carne ), somn atunci te asigur ca nu scade.

9 răspunsuri:
| khwewljewew a răspuns:

Da, este adevarat

| Yhugato a răspuns:

Fals! Si cum mi-au zis si mie altii va zic si voua, proteinele = mancare concentrata, doar de la steroizi iti scade potenta datorita faptului ca este pe baza de hormoni si iti regleaza acolo starea! Bafta!

| enonimox explică:

Scuze3 nu am vrut sati trimit tie am vrut sa-i trimit lui http://www.tpu.ro/utilizator/aaaxsz

| Wehes a răspuns (pentru SQueeZer):

Ori esti prost, ori ai vrut sa scrii doar de dragul de a fi bagat in seama.
Ba copil paralel, PRoteine, Pastile, Prafuri = MANCARE CONCENTRATA. Pe care o mananci si tu in fiecare zi.
Arata-ne tu geniule un articol ceva orice sa ne dovedeasca si noua balivernele pe care le scrii tu aici. Ii recomanzi carne si proteine din mancare, SUPLIMENTELE sau prafurile/pastilele cum le spui tu sunt acelasi LUCRU.
STEROIZII sunt singurii care afecteaza potenta si viata sexuala dar bineinteles ca pentru funda aia tampita scrieti toate ca..aturile.

| enonimox explică (pentru Wehes):

Eu am intrebat pentru ca eu vreau sa am un viitor din culturism si trebuie sa stiu foarte multe chestii.

| Wehes a răspuns (pentru enonimox):

Ascultand si urmandu-le sfaturilor unor ret.arzi dinastia care nu fac diferenta dintre suplimente si steroizi, care nu cunosc deloc rolul proteinelor in corp si care e rolul suplimentelor nu cred ca ai viitor in sportu asta.
Ca sa stii foarte multe chestii te informezi de pe site-uri de specialitate :
culturism.ro
topculturism.ro
Nu de pe TPU unde se dau astfel de raspunsuri straight face

| Culturism69 a răspuns:

Imi raspunzi te rog frumos la mesaju privat?!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Culturism69):

Da, mai tarziu putin, cand am putin timp liber, ca trebuie intai sa-l citesc tot happy

| Culturism69 a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu e graba, credeam ca nu l-ai vazut.
Ok, mersii frumos!