Intr-un fel. Daca esti culturism si folosesti Proteine/Pastile/Prafuri si cum se mai numesc, cand faci sala, da scade potenta. Daca folosesti suc de fructe natural, proteine din mancare ( carne ), somn atunci te asigur ca nu scade.
Fals! Si cum mi-au zis si mie altii va zic si voua, proteinele = mancare concentrata, doar de la steroizi iti scade potenta datorita faptului ca este pe baza de hormoni si iti regleaza acolo starea! Bafta!
Scuze3 nu am vrut sati trimit tie am vrut sa-i trimit lui http://www.tpu.ro/utilizator/aaaxsz
Ori esti prost, ori ai vrut sa scrii doar de dragul de a fi bagat in seama.
Ba copil paralel, PRoteine, Pastile, Prafuri = MANCARE CONCENTRATA. Pe care o mananci si tu in fiecare zi.
Arata-ne tu geniule un articol ceva orice sa ne dovedeasca si noua balivernele pe care le scrii tu aici. Ii recomanzi carne si proteine din mancare, SUPLIMENTELE sau prafurile/pastilele cum le spui tu sunt acelasi LUCRU.
STEROIZII sunt singurii care afecteaza potenta si viata sexuala dar bineinteles ca pentru funda aia tampita scrieti toate ca..aturile.
Ascultand si urmandu-le sfaturilor unor ret.arzi dinastia care nu fac diferenta dintre suplimente si steroizi, care nu cunosc deloc rolul proteinelor in corp si care e rolul suplimentelor nu cred ca ai viitor in sportu asta.
Ca sa stii foarte multe chestii te informezi de pe site-uri de specialitate :
culturism.ro
topculturism.ro
Nu de pe TPU unde se dau astfel de raspunsuri
Da, mai tarziu putin, cand am putin timp liber, ca trebuie intai sa-l citesc tot