Dizolva doar jumate inainte de antrenament, vezi cum te simti, ce "rezultate" ai timp de 1 saptamana 2. Daca totul e ok iei jumate inainte si jumate dupa antrenament. Esti slaba deja, ce mai vrei? A, da, asta (l-carnitina) NU face minuni, NU ajuta la slabit, doar grabeste procesul de arderi, deci tot alimentatia e cheia, dar repet, pararea mea e ca esti slaba.
Vreau sa ajung la 51 max 50, nu ma astept la minuni doar cu l-carnitina, fac sport 5zile pe saptamana cate o ora si ceva si mananc cat de sanatos pot.L-carnitina o iau ca supliment sa transpir mai mult in timpul antrenamentului apoi cand ajung la rezultatele dorite renunt la ea, raman doar la sport si alimentatie sanatoasa.
Mersi pentru sfat.O data am luat tot plicul o data pentru ca asa scria pe plic si am luat ca auzisem ca e buna pentru slabit cand faci sport dar nu stiam exact cat recomandat ca doza.Acum o sa iau jumatate de plic inainte si jumate dupa antrenament.
Trebuie sa aiba vreo instructiune, vreun prospect ceva suplimentul.Ia doza recomandata care scrie pe cutie, prospect, instructiune.Zi faina,
Pentru 2-3kg nu merita sa dai banii pe suplimente. Slabesti in 10 zile cu o dieta nu foarte stricta si cu ceva miscare...
Iulyka90 întreabă: