| AdyAdrian2000 a întrebat:

Care sunt cele mai bune proteine?

Răspuns Câştigător
| AntrenorFitness a răspuns:

Trebuie sa fi mai explicit. E greu sa ne dam seama ce vrei cu adevarat. Dar din cate am avut sa rabdare sa citesc mai jos cred ca asta cauti tu: http://www.despreculturism.ro/......ulara.html o proteina din zer de lapte care sa te ajute sa te refaci si pastrezi greutatea optima.
Incearca cu asta http://www.megaproteine.ro/Proteine/ON-Lean-Whey-930-g/ sau cu clasicul http://www.megaproteine.ro/Proteine/ON-100-Whey-Gold-Standard-908g/
Bafta!

22 răspunsuri:
| NDC12 a răspuns:

Fiecare proteina are scopul ei. Whey = proteina cu absorbtie rapida, care se ia dupa antrenament, Caseina = Proteina cu absorbtie lenta, care se ia seara inainte de culcare, deci cum adica care sunt cele mai bune, tu de care vrei?

| AdyAdrian2000 explică (pentru NDC12):

Vreau care sa puna masa musculara si tot odata sa topeasca grasimea

| Meптαʟıтч a răspuns:

Cele mai bune proteine sunt desigur cele naturale. Suplimentele conţin doar 1/3 din substanţele proteinelor naturale.
Deci încearcă să ai o alimentaţie bogată în alimente precum : peşte,ouă,brânză,soia, nuci, alune, fasole, leguminoase etc.
Mai documentează-te fie de pe net/carte sau altceva despre importanţa proteinelor şi nu numai asupra organismului uman.

| NDC12 a răspuns (pentru AdyAdrian2000):

Nu exista asa ceva. laughing

| JohnnyBi a răspuns (pentru Meптαʟıтч):

Naturale? zau? vreau si eu sa existe proteine artificiale. ca daca s-ar putea sintetiza proteinele ar scapa saracii aia din Africa de foamete. hai sa iti stric ziua. proteina este un nutrient ce exista DOAR natural. nu poate fi sintetizata artificial. si cum L-carnitina, creatina sunt amino-acizi. deci componente ale unui lant proteic...intelegi unde ma duc cu ideea? cu 1 lucru sunt de acord cu tine. suplimentele se numesc asa pentru ca functia lor este de a suplimenta alimentatia, nu de a o inlocui. dar nu exista proteine naturale, ci doar proteine

| JohnnyBi a răspuns:

Nu exista proteina sa topeasca grasimea. dar daca vrei asa ceva ai 2 lucruri de luat
1. concentrat proteic pentru masa musculara: whey gold standard ON, 100% whey scitec, hidrowhey ON (cauta pe megaproteine.ro la capitolul proteine. fara carbohidrati).
2. un fat burner/L-carnitina + crom (tot pe megaproteine ai acolo in lista arzatoare de grasimi, nu conteaza firma, toate au acelasi lucru. un amino-acid si o minerala + alte balarii).

in concluzie. nu exista 1 singur produs pentru ce vrei tu. ca sunt 2 lucruri care se bat cap in cap. daca vrei masa musculara nu poti topi grasimea. daca vrei sa topesti grasimea scazi in masa musculara. ori una, ori alta. exista 1 singura metoda sa nu scazi in masa in timp ce topesti grasimea si este grea de urmat

| Okkultist a răspuns:

Mancatul semi vegetarian, armonios, yoga, cititul a si putina nebunie, fiecare om care a schimbat istoria a avut un strop, si ajuta in viata. Asta este secretul pentru reusite, pe care il practica cum ziceti vedetele acelea perfecte happy Va doresc o zi buna

| Cosmin86 a răspuns (pentru Meптαʟıтч):

Serios? "Suplimentele conţin doar 1/3 din substanţele proteinelor naturale"?

vai de capul mu, de unde naiba ai mai aparut si tu?

ai crescut in padure si acum vii si tu sa-ti dai cu parrea?

| Cosmin86 a răspuns:

Cele de origine animala : carne, branza, oua, lactate

| Meптαʟıтч a răspuns (pentru JohnnyBi):

Greşeşti. S-au obţinut recent proteine sintetice obţinute din petrol şi metan în combinaţie cu diferite specii de microorganisme, făinuri proteice. Sunt folosite de obicei pentru creşterea animalelor care sunt asimilate şi suportate de acestea şi de asemenea şi de om.

În cazul unei alimentaţii tradiţionale problema este cum să nu mănânci multe proteine.Prea multe proteine sunt la fel de periculoase pentru corpul uman ca şi în situaţia în care există prea puţine.Proteinele sunt cele mai complexe alimente, iar asimilarea şi utilizarea lor este cea mai complicată. Dacă alimentul cel mai uşor de descompus ester fructul, cel mai greu de descompus este proteina.
Nu cred eu că tipul are nevoie de proteine ci mai degrabă de cât mai multe fibre.

| NDC12 a răspuns (pentru Meптαʟıтч):

Proteine din petrol? rolling on the floor))))))))))))))))))))))) laughing))))))

Dupa cum a zis si Cosmin, cu siguranta ai crescut in padure.

| Meптαʟıтч a răspuns (pentru NDC12):

Eşti prea îngust la minte să-ţi explic procesul.
Acesta trece printr-un proces de distilare după care în amestec cu apa, sărurile minerale, amoniac şi mai multe substanţe sunt introduse într-un tanc de fermentaţie. E mai greu să-ţi explic.

| Meптαʟıтч a răspuns (pentru NDC12):

Http://ro.wikipedia.org/wiki/Protein%C4%83#Sinteza_chimic.C4.83

Poate te mai luminează un pic wikipedia.

| NDC12 a răspuns (pentru Meптαʟıтч):

N-are rost ma, esti idiot si gata.

| RAY a răspuns:

Din cate stiu eu alea din alimente carne, oua etc dovedit stiintific suplimentele nu ajuta la nimic, da fara efort maxim nu merge degeaba manci daca nu faci sport sau invers

Suna palpitant. pofta buna daca incerci sa mananci ce ai zis tu acolo. eu nu cred ca suplimentele mele sunt facute din dinozauri expirati laughing

Nah. depinde acum. daca ai 2 mese pe zi continand in 200g carne + garnitura si la micul dejun niste cereale cu lapte ai cam 20g de la micul dejun + cam 55 de la pranz si tot cam la fel seara. daca mai adaugi si cateva fructe mai adaugi 3-5 grame de la fiecare si un total asa in mate da pe undeva pe la 130-160g proteina. suficient pentru un om de 70 kg care face sport.
cel mai greu aliment de descompus este fibra. dat si numele ei de carbohidrati greu digerabili (in linii mari). proteina este usor digerabila de aceea si se recomanda caseina sau milk and egg seara, sa nu suprasoliciti stomacul in timpul noptii. doar se impart ramificatiile in linii de 50-50000 amino-acizi si aceia intra direct in zonele afectate de sport. adica muschi. asta daca nu de cand am terminat eu cursul de nutritie pana acum sa se fi schimbat mentalitatea corpului uman laughing

Serios? proteine din petrol?

arata-ne si noua un articol despre asa ceva, hai te rog laughing)

Ok, trebuie sa citesc si apoi sa compar cu alte surse, nu pot lua "de bun" un singur articol, trebuie sa caut si sa ma documentez despre ce scrie acolo, ca vad ca da informatii destul de exacte.

o sa revin eu dupa ce termin.

Am omis o frază esenţială.
Rescriu:
Dacă alimentul cel mai uşor de descompus ester fructul, cel mai greu de descompus, în elemente pe care corpul nostru le poate folosi, este proteina.

Întrebări similare