Si cum se castiga linii la negru?
Dupa ce castigi centura neagra si mai faci dupa aceea karate urmatoarea centura va fi negru cu 2 linii dupa negru cu 3 linii...
Este foarte greu pe cine sa aleg ca toti sunteti buni dar iti dau voturi pozitive!
Cine imi spune toate centuriile de karate la toate genuriile de karate neaparat funda si vot!
La Shotokan: alba, galbena, portocalie, verde, albastra, maro si neagra. Apoi 1 dan, 2, 3, etc.
Alb,portocaliu,doua albastre, doua galbene, doua verzi, doua maro si negru, la kyokushin.
La karate? Si cum 2 albastre, doua galbene?
Eate albastru 1 care o iei prima si dupa albastru 2 care e mai buna decat 1. La fel si la galben
Are culoare tot galbena dar mai deschisa si la fel cu albastru?
La galben 1 ii toate centura galbena iar la galben 2 centura ii galben toata si are o linie verde pe ea. Iar la albastru 2 are o linie galbena pe ea.
Deci: prima data iti da o centura albastra, iar apoi inca una. La fel si la galben.
Am o prietena care practica karate kyokushin si asa este, cum ti-am spus eu.
Alb, portocaliu, roșu, galben, verde, mov, albastru, maro și negru (negrul este grupat astfel: negru cu o linie, 2 linii, 3 linii, 4 linii și 5 linii). Dar cum am onservat eu, ordinea culorilor se schimbă la fiecare dojo.