| alexandrualind a întrebat:

Care sunt in ordine centuriile de karate?

Răspuns Câştigător
| valentin2015 a răspuns:

Alb
Galben
Rosu
Verde
Albastru
Maro
Negru

13 răspunsuri:
| FormPrix a răspuns:

Alb, portocaliu, roșu, galben, verde, mov, albastru, maro și negru (negrul este grupat astfel: negru cu o linie, 2 linii, 3 linii, 4 linii și 5 linii). Dar cum am onservat eu, ordinea culorilor se schimbă la fiecare dojo.

| IoanaIonuca a răspuns:

La Shotokan: alba, galbena, portocalie, verde, albastra, maro si neagra. Apoi 1 dan, 2, 3, etc.

| alexandrualind explică (pentru valentin2015):

Si cum se castiga linii la negru?

| JustMeAlexandra a răspuns:

Alb,portocaliu,doua albastre, doua galbene, doua verzi, doua maro si negru, la kyokushin.

| alexandrualind explică (pentru JustMeAlexandra):

La karate? Si cum 2 albastre, doua galbene?

| vladv26 a răspuns (pentru alexandrualind):

Dupa ce castigi centura neagra si mai faci dupa aceea karate urmatoarea centura va fi negru cu 2 linii dupa negru cu 3 linii...

Eate albastru 1 care o iei prima si dupa albastru 2 care e mai buna decat 1. La fel si la galben

| alexandrualind explică (pentru vladv26):

Este foarte greu pe cine sa aleg ca toti sunteti buni dar iti dau voturi pozitive!

| alexandrualind explică (pentru vladv26):

Are culoare tot galbena dar mai deschisa si la fel cu albastru?

La galben 1 ii toate centura galbena iar la galben 2 centura ii galben toata si are o linie verde pe ea. Iar la albastru 2 are o linie galbena pe ea.

| alexandrualind explică (pentru FormPrix):

Ce e aia Dojo?

| alexandrualind explică:

Cine imi spune toate centuriile de karate la toate genuriile de karate neaparat funda si vot!

| JustMeAlexandra a răspuns (pentru alexandrualind):

Deci: prima data iti da o centura albastra, iar apoi inca una. La fel si la galben.
Am o prietena care practica karate kyokushin si asa este, cum ti-am spus eu.

Întrebări similare