Ce intrebari frumoase
Sporturile mele preferate sunt, in ordine: Tenis, Fotbal, Snooker, Darts, Handbal si Baschet.
Echipele mele favorite sunt: Manchester United (si o sa ma injure cineva cand o sa vada ), Arsenal si Real Madrid.
Sportivi care imi plac sunt foarte multi, o sa ii scriu doar pe principalii din fiecare sport.
Tenis: Roger Federer, Mariusz Fyrstenberg, Paul Henri Mathieu, Feliciano Lopez, Fernando Verdasco, Andrea Petkovic.
Fotbal: Zlatan Ibrahimovic, Marouane Fellaini, Cristiano Ronaldo.
Snooker: Judd Trump, Mark Selby, Neil Robertson.
Darts: Adrian Lewis, Phil Taylor, Gary Anderson, James Wade.
Handbal: Cristina Neagu, Andrea Lekic, Majda Mehmedovic, Nedim Remili, Mikkel Hansen, Morten Olsen, Rene Toft Hansen, Dominik Klein, Marko Vujin, Filip Jicha.
Baschet: LeBron James, James Harden, Pau Gasol.
Fotbal, Tenis de masa...amandoua le practic. La fotbal echipa mea preferata e Borussia Dortmund si jucatorul preferat as putea spune ca Mats Hummels, chiar daca a plecat de la Dortmund la Bayern. La tenis de masa nu stiu jucatori sau echipe dar pur si simplu joc de placere.
Sportul rege...traiasca Arsenal Londra! King Henry ramane pentru mine numarul 1.
Sport preferat : fotbal
Echipe preferate : Real Madrid, Arsenal, putin AS Roma si BVB
Iar la sportivi am mai multi : Ronaldo, Kroos, Isco, Ramos, Asensio, Ozil, Sanchez, Reus, Ronaldinho, Iniesta, Shaarawy, Totti, Casillas, Xabi Alonso, Raul, Puyol
anonim_4396 întreabă: