Subapreciat si rar, daca nu, chiar inexistent/neauzit in viata multor romani. De exemplu, eu de box am auzit rar numai la TV si asta pe canale dedicate sporturilor. De altfel, la mine sporturile au fost mai mult o "ultima optiune" daca era sa ma uit la TV... probabil si natura mea ca oboseam numai uitandu-ma
Eu zic ca e destul de apreciat, adica multa lume practica un sport de contact, fie el boxul sau altceva. Mie unul imi place boxul dar sportul nr. 1 e altul pentru mine, poate pentru altul e numarul 1 si tot asa, dar cert e ca daca analizez la rece privind retrospectiv mi-ar fi placut sa practic boxul dar eram prea indragostit de minge inainte...
Stiu care e sportul tau preferat.Si eu cred ca e un sport mai stilat,boxul e mai dur asa,mai pentru oamenii de clasa mai joasa ar zice unii, dar e despre lupta, la fel ca in fotbal si in orice in viata de fapt.
Boxul e sportul saracului, e sportul omului care nu are nimic dar vrea sa demonstreze ceva, e singura speranta pentru unii.
Nu chiar, sportul in general e de fapt o evadare din saracie, daca esti bun si faci performanta cu sportul respectiv ti-ai asigurat un trai foarte bun, e tot munca si asta, cred ca e cea mai frumoasa munca de altfel, combini utilul cu placutul, o faci din cea mai mare pasiune.
"Boxul e sportul saracului, e sportul omului care nu are nimic dar vrea sa demonstreze ceva, e singura speranta pentru unii." Nu uita cati anonimi saraci au ajuns legende in fotbal plecand dintr-o viata sub limita existentei, sportul pentru unii e unica evadare pe care o pot avea si sa devina bogati, dar munca din spate e mult mai mare decat rasplata.
Exact cum erau gladiatorii,de-aia ii punem asa sus si ii consideram modele,toti vrem sa fim ca ei, poti sa ii iubesti, poti sa-i urasti, dar un lucru e sigur, cand cineva ajunge numarul 1 pe propriile forte nu poti decat sa respecti acel om, pentru ca toti ne dorim asta, toti vrem stralucirea aia.
Sportul naste idoli pentru admiratorii acelui sport, iar acesti idoli pot fi exemplele de urmar/motivatia pentru care vrei sa faci un anumit sport, vrei sa ajungi ca idolul tau, e o motivatie foarte mare. Un sportiv care se ridica singur prin propriile puteri si ajunge unde si-a propus e demn de aplauze la scena deschisa, un standing ovation!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: