| Pacquiao a întrebat:

Cat de mult conteaza tehnica si cat de mult conteaza forta la skandenberg? happy (in procente) happy

8 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Ne-ai plictisit cu skandenberg, contează sa ai antrenament ca degeaba faci skandenberg cu unu mai mare daca tu esti deja ca si uns.

| DjNick112 a răspuns:

50% - 50%

| Clujean25 a răspuns:

La fel ca în orice sport e o chestie de moment și nimeni nu poate da o formulă exactă. Dar părerea mea este că tehnica are o pondere mai mare decât forța în general. De asta un profesionist va învinge în majoritatea cazurilor un amator, chiar dacă e mai "forțos". Iar într-o competiție între doi concurenți din aceeași categorie, tehnica face diferența!

| crytical a răspuns:

80% forta 20% tehnica

| Cosmin86 a răspuns (pentru crytical):

Sau invers. Daca iti prinde si iti suceste un deget, cu ce te ajuta ca ai muschii mult mai mari, ca nu mai poti sa tragi, ca-ti rupi degetul. Si o pierzi.

| crytical a răspuns (pentru Cosmin86):

Crezi ca ar avea unu mai slab ca tine forta sa iti prinda degetu sa ti-l si rupa in acelasi timp, plus ca asta nu e o tehinca, unde ai vazut tu ruperi de degete la Oncescu, ideea e ca intre unu slab si unu cu forta castiga 80% cel cu forta, intre doi oameni care se aseamana in forta, castiga tehinca, logic nu?

| crytical a răspuns (pentru Cosmin86):

Oricum, daca tot am vazut ca iti place sportul, ce parere ai de Insanity de Shaun T? Se merita incercat? Si daca se merita combinat cu sala? Totusi eu zic ca ar fi overtrain.

| Cosmin86 a răspuns (pentru crytical):

Vezi chiar la Oncescu, cum i-a prins degetul lui Brzenk. Putea sa i-l rupa, dar oncescu a ales sa "desprinda priza" ca sa nu-i rupa degetul... si a fost aplaudat pentru asta... dar crede-ma, am intalnit la concursuri destui "tarani" care ti-ar rupe cu placere.

https://www.youtube.com/watch?v=U8ATUecU-eY

Meciul Oncescu-Brzenk, vezi la 0:55.

Tu uiti si de viteza, Chipreanov a pus pe multi mai puternici decat el, pe viteza :D

Uite meciul Chipreanov-olimpiu:
https://www.youtube.com/watch?v=jB7OaNLbK_8

Olimpiu ( mai puternic ) nici n-a apucat sa reactioneze, totul a durat 0.01 secunde :)

Si da, insanity + sala e supraantrenament.

Întrebări similare