anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de musculos e normal sa fii la 15 ani? Care e grosimea normala a bicepsului(in cm)?

13 răspunsuri:
| asdf2kpower a răspuns:

90 65

| raMLesS a răspuns:

Acum am inteles si eu de ce te ia lumea la misto.
N-ai toate tiglele pe casa.

| myhaelamar86 a răspuns:

1 metru jumate minim.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru raMLesS):

La ce te referi? Eu stau la bloc, nu la casa. laughing))
Bine, serios acum, ce e asa de ciudat, ca nu inteleg?

| m1dn1gh7 a răspuns:

Bă, e un tip, îl cheamă Arnold S...e mai greu numele, nu le prea am cu italiana, dar tipul e cât de cât bine făcut. Cam ca ăla ar fi bine să arăți.

| AnastasiaK a răspuns:

E o intrebare stupida. Cauta cum arata Mike O'Hearn la 14 ani sau un alt bodybuilder, apoi uita-te la un sportiv obisnuit de varsta asta si la unul care nu face sport deloc. Depinde de stilul de viata pe care il ai si de genetic, nu exista normal si anormal.

| Wheizii a răspuns:

Vad ca astia te iau la misto, eu zic 35 cm.Iei o masuratoare si o infasori in jurul bratului si vezi daca macar ajungi la 35 cm in CIRCUMFERINTA. Bafta frate

| Wheizii a răspuns (pentru AnastasiaK):

Retardatul ala cu operatii chirurgicale, care se lauda pe site-ul lui cu ce a facut el intr-o viata dar nimic de acolo nu e adevarat, umbla cu cateii dupa el ca sa dea o parere buna pe Youtube, mai are o fata asa de ciudata, poate face fibromyalgia ca lady gaga.

| raMLesS a răspuns (pentru anonim_4396):

Era doar o expresie autistule... ori esti un troll al naibi de bun, ori esti pur si simplu un copil prost, imbecil si retardat rolling on the floor
Posibil si autist...

| AnastasiaK a răspuns (pentru Wheizii):

Eu vorbesc strict de partea de bodybuilding si de genetic. Restul vietii lui nu are absolut nicio relevanta pentru discutia asta. Oricum, se pare ca stii mai multe despre el decat mine...esti un adevarat fan laughing

| Wheizii a răspuns (pentru AnastasiaK):

E un retardat oricum, imi pare rau de cateii asa..saracii, ii trage dupa el pe unde merge.

| aXy99 a răspuns:

Depinde de fiecare, cunosc persoane cu 40 in biceps si nici nu merg la sala (dar au mult tesut adipos). Conteaza mult si bf%.
Degeaba ai un biceps mare si umflat, dar nedefinit.

| Deriol a răspuns:

Nu exista o grosime normala a bicepsului la 15 ani, intrebarea asta avea la fel de mult sens daca spuneai "care e grosimea normala a penisului erectat la 15 ani", serios acum, mai ganditi si voi inainte sa puneti o intrebare. Depinde de atat de multi factori intrebarea asta incat e imposibil sa existe un raspuns, nutritie, antrenament, genetica, stil de viata, structura osoasa, toate astea influenteaza cat de dezvoltat este un anumit individ, la orice varsta.