Multi din cei care au raspuns nici nu stiu ce e aia flotare, si un sfert din ei nu stiu cum se executa corec. Respect pentru fete ca au raspuns sincer :*
30,40 mai mult nu pot, pentru ca am avut probleme cu incheietura de la mana stanga si acum cand ma fortez incepe sa ma doara destul de tare
Intre 55 si 60. Da incep rapid ca sa pot mai multe. Deci nu prea sunt de calitate
75 faceam vara trecuta. Acum iarna asta parca am fost o leguma, toata ziua in casa la pc nimic mai mult. Acu fac maxim vreo 50 de flotari
Salut!
Pai eu fac 90 (16 ani) Dar niciodata in antrenamentul meu nu fac maxim din prima. Se face mediu 35-40 si de Calitate.
Bafta!
Cosmin21, in itrebare nu exista 'din curiozitate'
spune-ne tu ce inseamna Flotare. Daca se intreaba "CITE?" atunci raspunde, nu f capu despre ce pot/nu pot, stiu/nu stiu altii ca nu ai nici cea mai vaga idee.
P.S: halal de asa 'intrebare' si de raspunsul ales ca cel 'mai folositor' pentru cei care citesc aici.
Pa sncer eu nu fac flotari...Dar fac cate 100 de genoflexun sau s mai multe dar la 50 de genoflexun fac o mca pauza...
funda?
Xoxo,nici 5!Asta sa fie pentru ca's fatasi n'am antrenamentp.s.: numai cine are antrenament poate face multe!
Chiar vrei sincer? Eu am sportul in sange si ma antrenez zilnic.Fac 50 flotari, 50 abdomene si 50 de abdomene cu coloana (stai pe burta si ridici spatele).De aia am bicepsi si muschi pe picioare
Maxim 5 corecte...am facut 12 la sport da asa cat sa nu zica ca n-am facut... nu sunt un sportiv prea bun
La sport, de frica pentru nota am facut 23, da normal nu imi place sa ma fortez si fac MAXIM 10.
Cipi1212 întreabă: